Ποιοι είμαστε

Ψευδώνυμο: Ιαβέρης (Οδηγός Αγώνων Αυτοκινήτου)
Ημερομηνία Γέννησης: 23 Ιουνίου 1948
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με την Ελένη Μαρκουΐζου, με την οποία έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, τον Άρη, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη και πλέον έναν εγγονό, τον Αναστάσιο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Ο Τάσος -Ιαβέρης- Μαρκουΐζος είναι ο  πρώτος που διοργάνωσε τις κοινωνικές-φιλανθρωπικές εκδηλώσεις «Γίνε Συνοδηγός» ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου,  με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, στα Special Olympics, στα παιδιά της Ελπίδας, στις Ανάδοχες Οικογένειες και σε άλλα ιδρύματα (Αλεξανδρούπολη, Σπάρτη, Γιάννενα κλπ.).

 

Έχοντας μεγαλώσει στο περιβάλλον των αγώνων ράλλυ, όπου η ασφάλεια αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα, περισσότερο και από την επίτευξη του καλύτερου χρόνου στις ειδικές διαδρομές, οι 3 γιοι του Τάσου Μαρκουΐζου είναι για περισσότερα από 20 χρόνια, εκπαιδευτές στη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης "Ιαβέρης".

Με τίτλους και κορυφαίες επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και εμπειρίες από αγώνες του εξωτερικού όπως το Ράλλυ Μόντε Κάρλο, αλλά κυρίως με μεγάλη πείρα από την ηλικία των 18 ετών, στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων τους, οι "Ιαβέρης Άρης", "Ιαβέρης Junior" και "Ιαβέρης Δημήτρης" διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, προσφέροντας απλόχερα τις γνώσεις και εμπειρίες τους, τόσο στα Θεωρητικά όσο και στα Πρακτικά Μαθήματα της Σχολής.

Επικοινωνία:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

xorhgoi iaveris

S5 Box