ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η συγκεκριμένη ενότητα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ της ιστοσελίδας μας, αφού μέσω της συζήτησης με ανθρώπους οι οποίοι είναι αναγνωρίσιμοι και αγαπητοί στο ευρύ κοινό, προκύπτει η δημιουργία ενός δικτύου ατόμων που είναι ευαισθητοποιημένα αναφορικά με το "Εθνικό Θέμα" της Οδικής Συμπεριφοράς και διατεθειμένα, να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, τόσο λόγω του προσιτού χαρακτήρα του όσο και λόγω του ταλέντου που αποδεδειγμένα διαθέτει, έχοντας ερμηνεύσει με επιτυχία πολλούς και διαφορετικούς ρόλους σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς. 

Καλεσμένος μας αυτή τη φορά είναι ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για την Οδική Ασφάλεια και την Παιδεία των Ελλήνων εν γένει. Τον συναντήσαμε στο Θέατρο Ρεξ, όπου βρίσκεται αυτό τον καιρό συμμετέχοντας στην "Άννα Καρένινα" του Λ. Τολστόι, που παρουσιάζεται από το Εθνικό Θέατρο. Πέραν της υπέροχης συνέντευξης-κουβέντας που μας χάρισε, αυτό που αποκομίσαμε από τον Γεράσιμο Γεννατά, είναι πως πέραν του ταλαντούχου ηθοποιού πρόκειται και για έναν άνθρωπο με ιδιαίτερα αναπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη!

stefanis-kostas-photo

Ο πρώτος μας φιλοξενούμενος είναι ένας δικός μας άνθρωπος, ο Κώστας Στεφανής!

Ένας κορυφαίος συνοδηγός στην ιστορία των ελληνικών ράλλυ, επιτυχημένος δημοσιογράφος με πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο και πνευματικός πατέρας της εκπομπής Traction, της μοναδικής εβδομαδιαίας εκπομπής που έφτασε προσφάτως τα 500 επεισόδια στην ελληνική τηλεόραση και ένας άνθρωπος, με διαρκή παρουσία και έργο στον τομέα της οδικής ασφάλειας σε όλη τη διάρκεια των χρόνων. Πέραν αυτών όμως, για εμάς ήταν, είναι και θα είναι, ο Κώστας μας!

Περισσότερες Συνεντεύξεις

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ
Ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, τόσο λόγω του προσιτού χαρακτήρα του όσο και λόγω του ταλέντου που αποδεδειγμένα διαθέτει, έχοντας ερμηνεύσει με επιτυχία πολλούς και διαφορετικούς ρόλους σε θέατρο, τηλε...(περισσότερα)
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ
Καλεσμένος μας αυτή τη φορά είναι ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για την Οδική Ασφάλεια και την Παιδεία των Ελλήνων εν γένει. Τον συναντήσαμε στο Θέατρο...(περισσότερα)
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ
Ο πρώτος μας φιλοξενούμενος είναι ένας δικός μας άνθρωπος, ο Κώστας Στεφανής! Ένας κορυφαίος συνοδηγός στην ιστορία των ελληνικών ράλλυ, επιτυχημένος δημοσιογράφος με πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο κα...(περισσότερα)

S5 Box