ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, ο Κωνσταντίνος έλαβε 9.633 ψήφους.

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, η επιλογή σας προς το πρόσωπο μου, αποτελεί τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών, που με πάθος καταβάλει σύσσωμη η οικογένεια "ΙΑΒΕΡΗ", στον τομέα της Οδικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας, για περισσότερα από 30 χρόνια», δήλωσε ο Κωνσταντίνος.

«Με το ίδιο πάθος θα είμαι δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά και σε όλους τους συνεργάτες, ώστε με τις κατάλληλες ενέργειες να δώσουμε λύσεις στο σημαντικό αυτό θέμα. Θέλω να συγχαρώ όλους, όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη νίκη του συνδυασμού Αττική Μπροστά, τον Νίκο Χαρδαλιά, τους συντονιστές, καθώς επίσης όλους τους συνυποψήφιους μου. Είναι ευθύνη όλων μας, να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πολίτες της Αττικής ... Ευχαριστώ».

Περισσότερες Απόψεις

Απόλαυση
Ερωτική, γαστρονομική, καπνιστική, "αλκοολική", οδηγική. Όλες οι δραστηριότητες, που έχουν σαν στόχο την ευχαρίστηση των αισθήσεων μας, αν γίνονται αλόγιστα, χωρίς προβληματισμό, σύνεση, συναίσθη...(περισσότερα)
«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Α')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Ένα μωρό γεννιέται, ένας νέος Άνθρωπος, έρχεται στην οικογένεια. Τι διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του; Τι βλέπει;  Τι γράφε...(περισσότερα)
Αυτοκίνητο = Το πιο φονικά αποτελεσματικό Όπλο όλων των εποχών...
Ελλάδα... Από το 1965 μέχρι και το 2008, πάνω από 150.000 συνάνθρωποι μας σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ πάνω από 300.000 έμειναν μόνιμα ανάπηροι (Πηγή: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010)...(περισσότερα)

S5 Box