ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, ο Κωνσταντίνος έλαβε 9.633 ψήφους.

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, η επιλογή σας προς το πρόσωπο μου, αποτελεί τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών, που με πάθος καταβάλει σύσσωμη η οικογένεια "ΙΑΒΕΡΗ", στον τομέα της Οδικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας, για περισσότερα από 30 χρόνια», δήλωσε ο Κωνσταντίνος.

«Με το ίδιο πάθος θα είμαι δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά και σε όλους τους συνεργάτες, ώστε με τις κατάλληλες ενέργειες να δώσουμε λύσεις στο σημαντικό αυτό θέμα. Θέλω να συγχαρώ όλους, όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη νίκη του συνδυασμού Αττική Μπροστά, τον Νίκο Χαρδαλιά, τους συντονιστές, καθώς επίσης όλους τους συνυποψήφιους μου. Είναι ευθύνη όλων μας, να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πολίτες της Αττικής ... Ευχαριστώ».

Περισσότερες Απόψεις

Το Νου σας στα Σημαντικά!
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα τροχαία δεν ξεχωρίζουν κανέναν και κτυπούν αδιάκριτα! ...(περισσότερα)
Μποφόρ ανοησίας...
... φυσάνε σε όλους τους δρόμους διπλής κατεύθυνση χωρίς κεντρικό στηθαίο. ...(περισσότερα)
Εγκατάλειψη
Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που με...(περισσότερα)

S5 Box