ΑΠΟΨΕΙΣ

Η μέση ταχύτητα πτώσης των κορυφαίων πιλότων-αναβατών σε αγώνες Moto GP,  του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλετών ΔΕΝ ξεπερνάει, σε ποσοστό 90%, τα 85-95km/h και βέβαια σε κλειστές πάντα στροφές τύπου "πέταλο".

 

Μετά από μια τέτοια πτώση σε απόλυτα φιλικό περιβάλλον, όπως άμμος, δίχτυα, λάστιχα κλπ, οι παγκόσμιοι αναβάτες όπως οι Rossi, Lorenzo, Marquez κλπ., που φοράνε πάντοτε κράνος και στολή (υψηλών προδιαγραφών) σηκώνονται άθικτοι και σχεδόν πάντα βάζουν εμπρός την ανέπαφη συνήθως μοτοσικλέτα τους και συνεχίζουν, έχοντας χάσει τελικά μόνον ελάχιστα δευτερόλεπτα, ακάθεκτοι.

Έχετε σκεφτεί αν και εσείς τώρα μετά από μια τέτοια, χωρίς κράνος (σχεδόν πάντα) πτώση με τα αντίστοιχα του Rossi  (90km/h περίπου), πάνω στο τραγικά επικίνδυνο περιβάλλον που υπάρχει πλάι ακριβώς στον δρόμο με τοίχους, δέντρα, κολώνες ΔΕΗ, διαφημιστικές ταμπέλες  και μπάρες κοφτερές έχετε έστω και την παραμικρή πιθανότητα να "την γλυτώσετε" και να μην σπάσετε κυριολεκτικά το απροστάτευτο κεφάλι σας ;  Καμιά φίλοι μου  (στο ΚΑΤ και στα νεκροταφεία υπάρχουν οι "αποδείξεις")!   Ποιος λοιπόν κινδυνεύει περισσότερο και μάλιστα θανάσιμα; Σίγουρα εσείς !! Ποιος τελικά είναι ο Ανεγκέφαλος;

ΟΧΙ βέβαια ο Rossi.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Τηλε-Ανοησίες
Οι Δημοσιογράφοι ρωτούν για λογαριασμό ''λέει'' των πελατών πολιτών, τους εκπροσώπους, των άθλια ιδιοτελών κομμάτων, αν προτίθεται να μειώσουν τους φόρους. ...(περισσότερα)
Εξαθλίωση ''λάου λάου'' του Λαού
Τα μόνα ισοδύναμα αντισταθμιστικά στα άδικα σκληρά (!) μέτρα κατά παντός πολίτη δεν είναι μόνον η ανέφικτη πια και ουτοπική παραγωγή πλούτου, αλλά πάνω από όλα το άμεσο σταμάτημα επιτέλους της, χωρίς ...(περισσότερα)
Ταμείο
Το ταμείο "Αλληλεγγύης" (700 εκατ. ευρώ "λέει" *) μπορεί να εξοικονομεί χρηματικούς πόρους (για άσκηση κοινωνικής υποστήριξης) μόνον από το ''ταμείο οδικής προστασίας'' λόγω μείωσης του κόστους των τρ...(περισσότερα)

S5 Box