ΑΠΟΨΕΙΣ

Μαζεύτηκαν (7 Ιανουαρίου 2016) όλοι οι γλύφτες εξ(ω)ουσίας, εργοδότες, με δουλικά χαμόγελα και υποκρισίες για να επαιτήσουν σαλιαρίζοντας να μην επιβαρυνθούν το 1 τοις χιλίοις από τις χρηματοπιστωτικές τραπεζικές συναλλαγές κόστους 750 εκ. ευρώ.


Ως αντάλλαγμα δέχθηκαν (! ?) να συμμετέχουν (με αύξηση κατά 0,5 %) στις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κόστους 250 εκ. ευρώ.
Δηλαδή τα χωρίς κοινωνική συνείδηση ''χέλια'' γλύτωσαν 500 εκ. ευρώ (1/2 δις.) που τα φορτώθηκε το κοινωνικό Κράτος των ''ελλ-οίνων'' (τους έκαναν δηλαδή ''τα τρία δύο'').

Βέβαια την απώλεια των Κρατικών Ασφαλιστικών Ταμείων (μήπως Κάλπικων Ασφαλιστικών Ταμείων?) έρχονται να καλύψουν τα γνωστά υποζύγια: Έλληνες εργαζόμενοι (διαχρονικά χωρίς Νου ψηφοφόροι!) με αύξηση κατά 0,5% στις εργατικές εισφορές (χωρίς καν να ερωτηθούν!) κόστους 250 εκ. ευρώ!

Έτσι λοιπόν με γλοιώδεις χειραψίες και ''σαλιαροκολακείες'' έληξε η σεμνή αυτή εμετική τελετή που βρήκε κερδισμένους τους γραβατωμένους εργοδοτο-καραγκιόζηδες και χαμένους για μια ακόμη φορά τους μοχθούντες εργαζόμενους, ή άνεργους ανόητους Έλληνες πολίτες.
Οι εν λόγω εργοδότες, εργατολόγοι, οικονομολόγοι και κυβερνήτες είναι σαφώς ''για τα μπάζα'' και μόνο.
Χρόνια λέμε, γράφουμε και φωνάζουμε: ''Σταματήστε τα άδικα οριζόντια σκληρά χαράτσια κατά παντός πολίτη και εφαρμόστε κάθετα δίκαια αμείλικτα (χιλιό)μέτρα κατά παντός αλήτη'' (φονιά στην άσφαλτο, φοροκλέφτη, διεφθαρμένο, λαδωμένο, διακινητή μαύρου χρήματος και λαθραίων προϊόντων κλπ κλπ).
Υπενθυμίζω ότι το κόστος των οδικών εγκλημάτων από τους αλήτες (εκτός των 2.500 νεκρών και 5.000 αναπήρων) ξεπερνάει κάθε χρόνο τα 12 δις. ευρώ κάτι που σημαίνει 1 δις. ευρώ κάθε μήνα!
Δηλαδή σε μισό μήνα θα είχαμε εξοικονομήσει το 0,5% + 0,5% των αναγκαίων ασφαλιστικών εισφορών χωρίς βέβαια την αντικοινωνική οριζόντια σάρωση.

Τελικά ή είστε ηλίθιοι ή είστε ανήθικοι κύριοι !

Σημ.: Βέβαια ΚΑΤ μπορεί να σημαίνει και Νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά μπορεί να σημαίνει και Κρατικοί Ασφαλιστικοί Τάφοι (ταφόπλακα).
Η ερμηνεία δική σας.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Η Τρίτη Λύση
Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'...(περισσότερα)
Η ώρα του Πρωθυπουργού
Επιτέλους ήρθε (;) η ηθικά ποθητή και κοινωνικά αναγκαία Ώρα, που ο Πρωθυπουργός της Χώρας θα ενημερώνει μέσω των ΜΜΕ τους Έλληνες και έτσι θα τους ευαισθητοποιεί πάνω στα Ζωτικής Σημασίας Εθνικά Θέμα...(περισσότερα)
For Ever
Βαρουφάκης οδηγός με δεμένο κράνος αλλά Τσακαλώτος συνοδηγός με κρανίο πλήρως απροστάτευτο ξεκίνησαν με μοτοσυκλέτα και βγήκαν από το ''Μαξίμου'' με κατεύθυνση το ''Πρώτο'' (!) ή κάποια ΜΕΘ. Εύγε...(περισσότερα)

S5 Box