ΑΠΟΨΕΙΣ

KINA
100.000 νεκροί από τροχαία το 2004 σε μια χώρα με πληθυσμό κατοίκων  1.500.000.000 ποσοστό  ένας (1) νεκρός σε κάθε 15.000 Κινέζους.

ΕΛΛΑΔΑ
3.000 νεκροί από τροχαία κάθε χρόνο όπου ο πληθυσμός δεν υπερβαίνει τα 9.000.000 ψυχές ποσοστό 1 νεκρός σε κάθε 3.000 Έλληνες.

Δηλαδή αν οι Κινέζοι είχαν την δική μας οδική συμπεριφορά και συνθήκες θα έπρεπε να έχουν 500.000 νεκρούς και όχι 100.000 μόνο. Ζούμε λοιπόν σε ένα πέντε φορές πιο επικίνδυνο οδικό περιβάλλον από τους Κινέζους;

Ίσως τώρα που ο Πρωθυπουργός πήγε στην Κίνα για να υπογραφούν συμφωνίες εισαγωγής κινεζικών προϊόντων στην Ελλάδα θα έπρεπε  να ζητηθεί (αφού συζητηθεί) να εισαχθεί και Κινέζικη Οδική Κουλτούρα και Αγωγή για την Ελληνική εγχώρια ανάγωγη Αυτοκινούμενη κατανάλωση.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ευτυχώς...
Κανείς δεν πιστεύει ότι θα του συµβεί ατύχηµα. Πιστεύετε ότι αύριο κάποιος από εµάς µπορεί να µην είναι ζωντανός; Το ξέρετε; Το υπογράφετε; Εγώ δεν το υπογράφω. ...(περισσότερα)
Τυφλοί και Κουφοί
Το Ελληνικό Κράτος από τα 76 δις. ευρώ συνολικά ανείσπραχτες οφειλές μπαταχτσήδων, φοροκλεφτών, ανήθικων λεχριτών, θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει ''λέει'' το πολύ 9 δις. ευρώ για μια φορά και μόνο ...(περισσότερα)
Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)

S5 Box