ΑΠΟΨΕΙΣ

Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που μετατρέπουν τον δήθεν εξ’ αμελείας βαρύ τραυματισμό ανύποπτου θύματος σε άδικο θάνατο επειδή είναι Δειλοί και απάνθρωπα κτήνη.


Μα τι λέμε τώρα, εδώ ο Μέγιστος Φονιάς χιλιάδων Ελλήνων είναι το Ανόητο Κράτος τους (οι ίδιοι) που εγκαταλείπει κάθε μέρα για δεκάδες χρόνια τα θύματα του αβοήθητα και απροστάτευτα από τον ''ελληνάρα'' ασπάλακα, Μολώχ της ασφάλτου.

Η τιμωρία για αυτούς τους φονιάδες πρέπει να είναι παραδειγματική, μακροχρόνια, με κοινωνική εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, δωρεές οργάνων και αίματος και εξοντωτικά (ο φόβος φυλάει τα έρημα) τεράστια πρόστιμα.

Ίδωμεν…

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Η ώρα του Πρωθυπουργού
Επιτέλους ήρθε (;) η ηθικά ποθητή και κοινωνικά αναγκαία Ώρα, που ο Πρωθυπουργός της Χώρας θα ενημερώνει μέσω των ΜΜΕ τους Έλληνες και έτσι θα τους ευαισθητοποιεί πάνω στα Ζωτικής Σημασίας Εθνικά Θέμα...(περισσότερα)
Εκπαίδευση Συνείδησης Ανθρώπων...
... και όχι μόνον οδηγών, μια και η «Αυτοκινούμενη Ζωή», αφορά την ύπαρξη όλων των Ελλήνων που οδηγούν, συνοδηγούν, επιβαίνουν σε τροχοφόρα, περπατούν ή τρέχουν και γενικότερα συμμετέχουν σε δυστυχήμα...(περισσότερα)
Ζώνες Ασφαλείας: 3P = 6P/2
Ξέρετε γιατί οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών φορούν ζώνες ασφαλείας 6P (6 σημείων) στα πιλοτήρια τους; ...(περισσότερα)

S5 Box