ΑΠΟΨΕΙΣ

Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που μετατρέπουν τον δήθεν εξ’ αμελείας βαρύ τραυματισμό ανύποπτου θύματος σε άδικο θάνατο επειδή είναι Δειλοί και απάνθρωπα κτήνη.


Μα τι λέμε τώρα, εδώ ο Μέγιστος Φονιάς χιλιάδων Ελλήνων είναι το Ανόητο Κράτος τους (οι ίδιοι) που εγκαταλείπει κάθε μέρα για δεκάδες χρόνια τα θύματα του αβοήθητα και απροστάτευτα από τον ''ελληνάρα'' ασπάλακα, Μολώχ της ασφάλτου.

Η τιμωρία για αυτούς τους φονιάδες πρέπει να είναι παραδειγματική, μακροχρόνια, με κοινωνική εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, δωρεές οργάνων και αίματος και εξοντωτικά (ο φόβος φυλάει τα έρημα) τεράστια πρόστιμα.

Ίδωμεν…

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)
«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Α')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Ένα μωρό γεννιέται, ένας νέος Άνθρωπος, έρχεται στην οικογένεια. Τι διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του; Τι βλέπει;  Τι γράφε...(περισσότερα)
Μ.Μ.Ε.
Σε όλα τα κανάλια σε όλες τις εκπομπές-ρεπορτάζ με όλους τους δημοσιογράφους, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μια εκπομπή προγραμματισμένα αφιερωμένη (και όχι λόγω κάποιου απρόσμενου και ξαφνικού, ομαδικού ξεκ...(περισσότερα)

S5 Box