ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Ελληνικό Κράτος από τα 76 δις. ευρώ συνολικά ανείσπραχτες οφειλές μπαταχτσήδων, φοροκλεφτών, ανήθικων λεχριτών, θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει ''λέει'' το πολύ 9 δις. ευρώ για μια φορά και μόνο και μέσα σε 8 ολόκληρα χρόνια (100 δόσεις) και μάλιστα μετά από τεράστια προσπάθεια.

Αντίθετα μπορεί να πετύχει μείωση σπατάλης Κοινωνικών Πόρων του ύψους 10 δις. ευρώ τουλάχιστον κάθε χρόνο μέσω της αντιμετώπισης των Οδικών Εγκλημάτων που μειώνουν δραματικά τον νεανικό Ελληνικό Πληθυσμό σε επίπεδο Γενοκτονίας.

Δηλαδή λεφτά στα Δημόσια ταμεία με αντάλλαγμα να ΜΗΝ θανατώνονται τα Ελληνόπουλα στους δρόμους.

Τυφλό και Κουφό νοητικά το εν Ελλάδι Υπ. Οικονομικών, το Κράτος των Ελλ-οίνων δηλαδή.

Σημ: Όπως τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής είναι ''λέει'' μετρήσιμα για την Τρόικα (θεσμός) έτσι και τα έσοδα από την αντιμετώπιση της οδικής εγκληματικότητας (πρόληψη) είναι και αυτά χωρίς αμφιβολία το ίδιο μετρήσιμα.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

ΚΤΕΟ: Τεχνικοί έλεγχοι ''Μαϊμού''
Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται! ...(περισσότερα)
Οικονομική Διαπραγμάτευση
Στέφθηκε από επιτυχία η διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Εταίρους - Δανειστές μας, καθώς εγκρίθηκε η αποταμίευση των 2 + 10 δις ευρώ ''και'' για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (με τ...(περισσότερα)
23%
ΦΠΑ 23% αντί 13% αντί, θα έλεγα εγώ, 0% που υπάρχει σήμερα στην μόρφωση, στα σχολεία και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πατρίδας μας!Αυξάνει το κόστος μάθησης των Ελληνόπουλων για να μην ''λέει'' αυξηθ...(περισσότερα)

S5 Box