ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Ελληνικό Κράτος από τα 76 δις. ευρώ συνολικά ανείσπραχτες οφειλές μπαταχτσήδων, φοροκλεφτών, ανήθικων λεχριτών, θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει ''λέει'' το πολύ 9 δις. ευρώ για μια φορά και μόνο και μέσα σε 8 ολόκληρα χρόνια (100 δόσεις) και μάλιστα μετά από τεράστια προσπάθεια.

Αντίθετα μπορεί να πετύχει μείωση σπατάλης Κοινωνικών Πόρων του ύψους 10 δις. ευρώ τουλάχιστον κάθε χρόνο μέσω της αντιμετώπισης των Οδικών Εγκλημάτων που μειώνουν δραματικά τον νεανικό Ελληνικό Πληθυσμό σε επίπεδο Γενοκτονίας.

Δηλαδή λεφτά στα Δημόσια ταμεία με αντάλλαγμα να ΜΗΝ θανατώνονται τα Ελληνόπουλα στους δρόμους.

Τυφλό και Κουφό νοητικά το εν Ελλάδι Υπ. Οικονομικών, το Κράτος των Ελλ-οίνων δηλαδή.

Σημ: Όπως τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής είναι ''λέει'' μετρήσιμα για την Τρόικα (θεσμός) έτσι και τα έσοδα από την αντιμετώπιση της οδικής εγκληματικότητας (πρόληψη) είναι και αυτά χωρίς αμφιβολία το ίδιο μετρήσιμα.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ξέρω να οδηγώ...
... σημαίνει ότι ξέρω να οδηγώ το όχημα μου με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην εμπλέκομαι σε τροχαία δυστυχήματα. ...(περισσότερα)
Πόσο;
Τα άθλια ΤV-κάναλα των ΜΜΕ και οι ''Κομματικοί'', για 5 τουλάχιστον χρόνια τώρα, μας έχουν ζαλίσει τα ''Μέζεα'' επαναλαμβάνοντας αντικοινωνικά και ενοχλητικά πια, για χιλιάδες φορές, πόσες εταιρείες έ...(περισσότερα)
Θλιβερή πρωτιά...
Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα... ...(περισσότερα)

S5 Box