ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας ψάχνουν απελπισμένα και απεγνωσμένα να βρουν ''ισοδύναμα'' για το τεράστιο πρόβλημα του ''Ασφαλιστικού''. 

Έτσι λοιπόν για να μην μειωθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων η α-νόητη σκέψη ''άγονων μυαλών'' προσανατολίζεται (εκτός από την ανήθικη πια αύξηση εισφορών) και σε άθλια ''χαζό-μέτρα'' - έσοδα - χαρτζιλίκια από τροχαίες παραβάσεις (απόλυτο βέβαια μαγάρισμα της Οδικής Γενοκτονίας).

Περιμένουν δηλαδή οι ηλίθιοι να βρουν λεφτά από τις τιμωριούλες για κάτι, που θεωρείται(!) ασήμαντο, ανώδυνο, ακίνδυνο έως και διασκεδαστικό και το οποίο κάνουν όλοι (σχεδόν) οι αποβλακωμένοι ''ελληνάρες'' χωρίς ίχνος αυτοεκτίμησης κατά συρροή, δηλαδή μείωση πληθυσμού!

Ακούστε πανηλίθιοι και επικίνδυνοι μακάκες:
Οι παραβασούλες που λέτε, είναι φριχτές απόπειρες φόνων και εγκλημάτων που διαπράττουν οι εχθροί της Πατρίδας!
Εχθρός της Πατρίδας είναι όποιος άθλιος ''καθ’ οδόν'' τρομοκράτης σκοτώνει και σακατεύει τους ανθρώπους και δη τους νέους της.
Η Γενοκτονία αυτή που έχει θανατώσει 130.000, έχει τσακίσει μόνιμα 350.000 και έχει τραυματίσει 2.000.000 Έλληνες σε 50-60 χρόνια είναι και η βασική αιτία του ''αν-Ασφαλιστικού'' σε συνδυασμό βέβαια και με το άμεσα μετρήσιμο οικονομικό κόστος που ξεπερνάει τα 600 δις. ευρώ (300% ΑΕΠ) στο χρονικό διάστημα αυτό.

Αν οι ανεγκέφαλοι ''υπεύθυνοι'' (ανεύθυνοι!) είχαν ακούσει ή είχαν διαβάσει ή είχαν αντιληφθεί (με ποια ηθική αντιληπτικότητα βέβαια;) αυτά που η ''Σχολή'' (τρόπος Σκέψης) Ιαβέρη φωνάζει εδώ και 31 χρόνια και έκαναν ''Πράξεις Ζωής'' ότι ''Αυτή'' προτείνει σε Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Θεσμικούς, Δημοσιογράφους και λοιπούς χωρίς Νου ''επιλεγμένους'', τότε όχι μόνον θέμα ασφαλιστικού δεν θα υπήρχε, αλλά και οικονομικό πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίζαμε και τα παιδιά μας δεν θα θάβαμε και Κράτος γέρων - ΚΑΠΗ δεν θα ήμασταν!

Σημ.: Το 2015 είχαμε 60.000 γεννήσεις και 90.000 θανάτους, δεν υπάρχουν(!) δηλαδή περισσότερα από 30.000 ελληνόπουλα που θα έδιναν αισιόδοξη και ευτυχίας προοπτική στην απόγνωση της Χώρας μας γεννώντας τα παιδιά τους και τα εγγόνια μας!

Ρε άντε να χαθείτε τελικά Ηλίθιοι!

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

42
42 νεκροί από τροχαίο (23 Οκτωβρίου 2015) στην Γαλλία. Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος Ολάντ έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στους δυστυχισμένους συγγενείς των θυμάτων. ...(περισσότερα)
Εισπραξιμότητα
''Αυτό'' που, εκτός της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και Ακεραιότητας, θα ''γεμίσει'' τα κοινωνικά ταμεία της χώρας Δεν είναι η εισπραξιμότητα των προστίμων για πταίσματα, αταξίες και παραβάσεις του...(περισσότερα)
Ανόητος
Τι είναι τελικά πιο ενοχλητικό, προσβλητικό, επικίνδυνο και τραγικό; Να σε πουν ανόητο επειδή πέρασες την διασταύρωση με STOP ή το ότι (από ανοησία που δεν παραδέχεσαι ή δεν καταλαβαίνεις) πέρασες τελ...(περισσότερα)

S5 Box