ΑΠΟΨΕΙΣ

Το πρόβλημα θα αρχίσει να λύνεται όταν μπουν χειροπέδες στον καθ' οδόν αλήτη...


Ο ΚΟΚ είναι απαξιωτικός για την αξία της ανθρώπινης ζωής, καθώς δεν είναι δυνατόν να συνετίζεται κάποιος πληρώνοντας κάποιο πρόστιμο με 50% έκπτωση, για απόπειρες φόνων (κόκκινο φανάρι, στοπ, αλκοόλ κλπ). Ο Έλληνας δεν «παθαίνει» με αστεία πρόστιμα και έτσι ούτε μαθαίνει να προφυλάγει την οικογενειακή του ευτυχία. Δυστυχώς, μαθαίνει να εξαγοράζει τα οδικά του εγκλήματα με τα λεφτά του.

Μόνο με συλλήψεις με χειροπέδες και κοινωνικές υπηρεσίες στο ΚΑΤ, καθώς και υποχρεωτικές αιμοδοσίες, δωρεές οργάνων, αφαίρεσης διπλωμάτων, κοινωνική εκπαίδευση, ψυχιατρικούς ελέγχους και τέλος εξοντωτικά πρόστιμα (από σωστά εκπαιδευμένους και ευαισθητοποιημένους αστυνομικούς).

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Είναι η απόσπαση προσοχής αιτία θανάτου;
Όχι! Είναι Σύμπτωμα. Αιτία είναι η Α-νοησία! ...(περισσότερα)
Road Graccident
Η Άλυτη Αιτία του "Προβλήματος" της Οδικής Γενοκτονίας (καθώς και Οικονομικής Κρίσης, Κοινωνικής Κατάπτωσης κλπ.) χρεώνεται την ανικανότητα επίλυσης ''Του'' καθώς οι ''αν-αρμόδιοι'' (ανόητοι) είναι συ...(περισσότερα)
Για θάψιμο!
Λοιπόν ηλίθιοι του ''Συστήματος'' το μέγιστο θέμα του ασφαλιστικού, που αφορά άμεσα τις επόμενες γενιές είναι(!) αυτό (Εθνικό Θέμα) που δημιουργείται ''χθες'' και Σήμερα από την άδικη ''καθ’ οδόν'' εξ...(περισσότερα)

S5 Box