ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι Δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας τους μιλάνε πολύ για αυτά που δεν ξέρουν(!) δηλαδή ότι δεν ξέρουν να οδηγούν και να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ότι δεν ξέρουν να φυλάγονται από οδικούς κινδύνους, ότι δεν ξέρουν να προσέχουν στο δρόμο κλπ. κλπ. και για αυτό μιλάνε συχνά με τους ειδικούς, με μεγάλο σεβασμό, για να μάθουν έτσι αυτοί και οι τηλεθεατές - ακροατές την αλήθεια για την "καθ’ οδόν" φονική "τρομοκρατία".


Μετά όμως από κάποια χρόνια που γίνονται πια "φίρμες" και "καβαλάνε τα καλάμια" ΔΕΝ μιλάνε καθόλου για αυτά που ξέρουν καλά (!) δηλαδή για την οδική αγένεια και επιθετικότητα τους, για την ανόητη αφοβία τους, την, στην άσφαλτο, επικινδυνότητα τους και ασχετοσύνη τους κλπ κλπ με αποτέλεσμα να ''θάβουν'' το Εθνικό Εξόντωσης Γενοκτονικό Θέμα, το οποίο συντηρούν και στο οποίο συμμετέχουν και οι ίδιοι και για αυτό με ενοχές (;) το αποκρύπτουν επειδή δεν το κατανοούν.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Έξω από την Βουλή...
Τροχαίο έξω από την Βουλή... ...(περισσότερα)
Η ζωή μας δεν είναι video games
Οι νέοι είναι εξοικειωμένοι στις σκληρές εικόνες και είναι εθισμένοι στη ταχύτητα. ...(περισσότερα)
Ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα
Οι πίσω επιβάτες (μετά από ένα τρακάρισμα) έχουν 7 (εφτά) φορές μεγαλύτερες πιθανότητες από τους μπροστινούς (επιβάτες), να εκτοξευθούν έξω από το αυτοκίνητο. ...(περισσότερα)

S5 Box