ΑΠΟΨΕΙΣ

Με άπειρη υποκρισία τα ΜΜΕ και ο πολιτικο-κομματικός χώρος αναφέρονται με ανησυχία "λέει" "σαν γνήσιες κατίνες" στις πυρκαγιές (όπως και στα ναυάγια, στις πλημμύρες, στις κατολισθήσεις κλπ.) με εκτεταμένα ρεπορτάζ, αναμεταδόσεις τύπου ποδοσφαιρικού ντέρμπι, κραυγαλέες δηλώσεις και με περίσσια, γεμάτη άθλια αδιάκριτη ξετανιασμένη περιέργεια, στις Ζημιές και Καταστροφές συμπληρώνοντας βέβαια πάντα, με "ψεύτικη" αγωνία την ευχή: "Να μην χαθούν Ανθρώπινες Ζωές".
Ψέματα!

Αν τους ένοιαζαν πραγματικά "Αυτές", τότε κάθε μέρα που στην άσφαλτο χάνονται 5 από "Αυτές" και άλλες 20 από "Αυτές" σακατεύονται και μένουν μόνιμα ανάπηρες και ακόμη "Αυτές" πάλι κοστίζουν στα Κοινωνικά Ταμεία της Χώρας 33 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως, πεταμένα-ματωμένα στους δρόμους, αν νοιάζονταν λοιπόν πραγματικά επαναλαμβάνω θα αναφερόντουσαν στις "καθ’ οδόν" "Αυτές" εξοντώσεις των Ελληνόπουλων ! σε επίπεδο βέβαια γενοκτονίας.

Αφήστε λοιπόν αυτά τα "πούστικα" δήθεν συναισθηματικά για "Αυτές" (Ανθρώπινες Ζωές) και συνεχίστε ακάθεκτα να δίνετε κουτσομπολίστικες αναφορές στους άρρωστα περίεργους κολλημένους τηλεθεατές και ψηφοφόρους για θεαματικές καταστροφές υπέρ-τηλεθέασης και ψήφου και Όχι για "Αυτές".

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
17 Ιουλίου 2015

Περισσότερες Απόψεις

Ταξί και Ζώνες ασφαλείας...
Προτιμώ να ανοίξετε θέμα (για την ζώνη ασφαλείας) από το να ανοίξουμε Τάφους. Λειτουργήστε σαν πρότυπα για την ασφάλεια την δική σας και των συνοδηγών-πελατών σας. ...(περισσότερα)
Τυφλοί και Κουφοί
Το Ελληνικό Κράτος από τα 76 δις. ευρώ συνολικά ανείσπραχτες οφειλές μπαταχτσήδων, φοροκλεφτών, ανήθικων λεχριτών, θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει ''λέει'' το πολύ 9 δις. ευρώ για μια φορά και μόνο ...(περισσότερα)
Μου λείπει!
145ο χλμ Κορίνθου-Πατρών. Το σημείο «0», το σημείο που ο Πάνος έφυγε κάποια στιγμή του χρόνου, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο για πάντα από την Ζωή. Μια «εγκλωβισμένη» μετωπική σύγκρουση μέσα στο σώμα ...(περισσότερα)

S5 Box