ΑΠΟΨΕΙΣ

Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους, αυτή η Χώρα έχει ουσιαστικά αποτύχει!

Προβλήματα ανθρωπιστικής εξαθλίωσης, που στερούνται Οδικού Πολιτισμού, κοινωνικής κατανόησης και ηθικής ολιγάρκειας (λόγω νοητικής κρίσης και έτσι οικονομικής ασφυξίας) δεν λύνονται οικονομικά αλλά Πολιτικά!

Τα ''στυγνά οικονομικά νούμερα'' των τοκογλύφων δεν αντιλαμβάνονται ή δεν ενδιαφέρονται (και δεν ''τα'' νοιάζει) για τα τραγικά προβλήματα που δημιουργούνται στους Ανάπηρους από ''οδικό νταηλίκι'' ή στους φτωχούς, άστεγους, άνεργους, άρρωστους, πεινασμένους κλπ. από καθοδηγούμενη αλόγιστη σπατάλη.

Αντίθετα οι, με Νου και Συναίσθημα, εκλεγμένοι πολιτικοί (όχι κομματικοί) θα μπορούσαν να βοηθήσουν (αλλά πού 'ντους ;) στην βελτίωση του Παγκοσμίου φαινομένου του Bullying Θανάτου στους δρόμους (από όλους εναντίον όλων με ανήθικο τρόπο και σχεδόν ρατσιστικό νταηλίκι κατά των οικογενειών τους).

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ουαί και Αλίμονο
Ξεφύλλισα μια Κυριακάτικη εφημερίδα και παρατήρησα ότι στις σελίδες της φιλοξενούνταν με τη σειρά θέματα: 1. Πολιτικά 2. Οικονομικά3. Κοινωνικά 4. ΑθλητικάΜε απόγνωση διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε το Μέγι...(περισσότερα)
Μ.Μ.Ε.
Σε όλα τα κανάλια σε όλες τις εκπομπές-ρεπορτάζ με όλους τους δημοσιογράφους, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μια εκπομπή προγραμματισμένα αφιερωμένη (και όχι λόγω κάποιου απρόσμενου και ξαφνικού, ομαδικού ξεκ...(περισσότερα)
Χρόνος αντίδρασης
Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να αντιδράσει σωστά (όχι απαραίτητα αποτελεσματικά) σε ένα σημαντικό, για την ακεραιότητα μας και την ζωή μας, οπτικό ερέθισμα...(περισσότερα)

S5 Box