ΑΠΟΨΕΙΣ

Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους, αυτή η Χώρα έχει ουσιαστικά αποτύχει!

Προβλήματα ανθρωπιστικής εξαθλίωσης, που στερούνται Οδικού Πολιτισμού, κοινωνικής κατανόησης και ηθικής ολιγάρκειας (λόγω νοητικής κρίσης και έτσι οικονομικής ασφυξίας) δεν λύνονται οικονομικά αλλά Πολιτικά!

Τα ''στυγνά οικονομικά νούμερα'' των τοκογλύφων δεν αντιλαμβάνονται ή δεν ενδιαφέρονται (και δεν ''τα'' νοιάζει) για τα τραγικά προβλήματα που δημιουργούνται στους Ανάπηρους από ''οδικό νταηλίκι'' ή στους φτωχούς, άστεγους, άνεργους, άρρωστους, πεινασμένους κλπ. από καθοδηγούμενη αλόγιστη σπατάλη.

Αντίθετα οι, με Νου και Συναίσθημα, εκλεγμένοι πολιτικοί (όχι κομματικοί) θα μπορούσαν να βοηθήσουν (αλλά πού 'ντους ;) στην βελτίωση του Παγκοσμίου φαινομένου του Bullying Θανάτου στους δρόμους (από όλους εναντίον όλων με ανήθικο τρόπο και σχεδόν ρατσιστικό νταηλίκι κατά των οικογενειών τους).

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Α')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Ένα μωρό γεννιέται, ένας νέος Άνθρωπος, έρχεται στην οικογένεια. Τι διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του; Τι βλέπει;  Τι γράφε...(περισσότερα)
Ήταν και αυτός γονιός...
Ο καπνός είχε μείνει στον αέρα και η σκόνη δεν είχε καν ακόμη κατακάτσει από την φρικτή μετωπική έκρηξη-σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων,  που είχαν δώσει ραντεβού μακάβριο σε αυτόν τον δρόμο του θα...(περισσότερα)
Υγεία - Οικονομία
Απόλυτα συγκρίσιμες έννοιες. Έτσι όταν ένας άριστα καταρτισμένος επιστήμονας γιατρός προσπαθεί, καθυστερημένα βέβαια, να θεραπεύσει μια πολύ προχωρημένη βαριά ασθένεια (σε άρρωστο που βρίσκεται σ...(περισσότερα)

S5 Box