ΑΠΟΨΕΙΣ

Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους, αυτή η Χώρα έχει ουσιαστικά αποτύχει!

Προβλήματα ανθρωπιστικής εξαθλίωσης, που στερούνται Οδικού Πολιτισμού, κοινωνικής κατανόησης και ηθικής ολιγάρκειας (λόγω νοητικής κρίσης και έτσι οικονομικής ασφυξίας) δεν λύνονται οικονομικά αλλά Πολιτικά!

Τα ''στυγνά οικονομικά νούμερα'' των τοκογλύφων δεν αντιλαμβάνονται ή δεν ενδιαφέρονται (και δεν ''τα'' νοιάζει) για τα τραγικά προβλήματα που δημιουργούνται στους Ανάπηρους από ''οδικό νταηλίκι'' ή στους φτωχούς, άστεγους, άνεργους, άρρωστους, πεινασμένους κλπ. από καθοδηγούμενη αλόγιστη σπατάλη.

Αντίθετα οι, με Νου και Συναίσθημα, εκλεγμένοι πολιτικοί (όχι κομματικοί) θα μπορούσαν να βοηθήσουν (αλλά πού 'ντους ;) στην βελτίωση του Παγκοσμίου φαινομένου του Bullying Θανάτου στους δρόμους (από όλους εναντίον όλων με ανήθικο τρόπο και σχεδόν ρατσιστικό νταηλίκι κατά των οικογενειών τους).

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

ΚΟΚ = Απαξίωση της ανθρώπινης ζωής
Ο ΚΟΚ απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή, λέγοντας στον κάθε Έλληνα ότι η ζωή του είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τα λεφτά του. ...(περισσότερα)
Δημοσιογράφοι
Οι Δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας τους μιλάνε πολύ για αυτά που δεν ξέρουν(!) δηλαδή ότι δεν ξέρουν να οδηγούν και να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ότι δεν ξέρουν να φυλάγονται από οδικούς κινδύνους,...(περισσότερα)
Τραγική Σύγκριση
KINA100.000 νεκροί από τροχαία το 2004 σε μια χώρα με πληθυσμό κατοίκων  1.500.000.000 ποσοστό  ένας (1) νεκρός σε κάθε 15.000 Κινέζους. ΕΛΛΑΔΑ3.000 νεκροί από τροχαία κάθε χρόνο όπου ο πλη...(περισσότερα)

S5 Box