ΑΠΟΨΕΙΣ

Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους, αυτή η Χώρα έχει ουσιαστικά αποτύχει!

Προβλήματα ανθρωπιστικής εξαθλίωσης, που στερούνται Οδικού Πολιτισμού, κοινωνικής κατανόησης και ηθικής ολιγάρκειας (λόγω νοητικής κρίσης και έτσι οικονομικής ασφυξίας) δεν λύνονται οικονομικά αλλά Πολιτικά!

Τα ''στυγνά οικονομικά νούμερα'' των τοκογλύφων δεν αντιλαμβάνονται ή δεν ενδιαφέρονται (και δεν ''τα'' νοιάζει) για τα τραγικά προβλήματα που δημιουργούνται στους Ανάπηρους από ''οδικό νταηλίκι'' ή στους φτωχούς, άστεγους, άνεργους, άρρωστους, πεινασμένους κλπ. από καθοδηγούμενη αλόγιστη σπατάλη.

Αντίθετα οι, με Νου και Συναίσθημα, εκλεγμένοι πολιτικοί (όχι κομματικοί) θα μπορούσαν να βοηθήσουν (αλλά πού 'ντους ;) στην βελτίωση του Παγκοσμίου φαινομένου του Bullying Θανάτου στους δρόμους (από όλους εναντίον όλων με ανήθικο τρόπο και σχεδόν ρατσιστικό νταηλίκι κατά των οικογενειών τους).

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Εξοπλισμός... Νου
Τα πιο πολλά Τροχαία Δυστυχήματα συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 50 χιλιόμετρα την ώρα. ...(περισσότερα)
ΚΤΕΟ: Τεχνικοί έλεγχοι ''Μαϊμού''
Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται! ...(περισσότερα)
Ασήμαντη Είδηση
Τα τραγικά και κοινωνικά μη χρήσιμα έως και βλαπτικά ΜΜΕ, την Μεγάλη Παρασκευή στις ειδήσεις τους έδειξαν την μετωπική σύγκρουση πούλμαν εκδρομικού με βυτιοφόρο καυσίμων στο τέλος σχεδόν του δελτίου τ...(περισσότερα)

S5 Box