ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Οδήγηση υπό την επήρεια Αλκοόλ είναι έγκλημα, κακουργηματική πράξη, χρειάζεται σύλληψη με χειροπέδες.


Στέλνω μετά τον συλληφθέντα (μεθύστακα), νηφάλιο πια, στο ΚΑΤ και το Ασκληπιείο Βούλας για κοινωνική υπηρεσία για έξι μήνες. Θα σφουγγαρίζει μέσα στα χειρουργεία δίπλα στους γονείς που υπογράφουν για ακρωτηριασμό, που παίρνουν τα παιδιά τους στο λευκό φέρετρο, που σπρώχνουν το αναπηρικό καροτσάκι.  Το μίνιμουμ γι' αυτήν την παράβαση, στον εν δυνάμει ''φονιά'' - μεθύστακα - αλήτη, πρέπει να είναι 15.000 ευρώ, καθώς και αφαίρεση στο δικαίωμα της εκλογικής ψήφου.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)
Εξοπλισμός... Νου
Τα πιο πολλά Τροχαία Δυστυχήματα συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 50 χιλιόμετρα την ώρα. ...(περισσότερα)
Κάλπικα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΚΑΤ)
Μαζεύτηκαν (7 Ιανουαρίου 2016) όλοι οι γλύφτες εξ(ω)ουσίας, εργοδότες, με δουλικά χαμόγελα και υποκρισίες για να επαιτήσουν σαλιαρίζοντας να μην επιβαρυνθούν το 1 τοις χιλίοις από τις χρηματοπιστωτικέ...(περισσότερα)

S5 Box