ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Οδήγηση υπό την επήρεια Αλκοόλ είναι έγκλημα, κακουργηματική πράξη, χρειάζεται σύλληψη με χειροπέδες.


Στέλνω μετά τον συλληφθέντα (μεθύστακα), νηφάλιο πια, στο ΚΑΤ και το Ασκληπιείο Βούλας για κοινωνική υπηρεσία για έξι μήνες. Θα σφουγγαρίζει μέσα στα χειρουργεία δίπλα στους γονείς που υπογράφουν για ακρωτηριασμό, που παίρνουν τα παιδιά τους στο λευκό φέρετρο, που σπρώχνουν το αναπηρικό καροτσάκι.  Το μίνιμουμ γι' αυτήν την παράβαση, στον εν δυνάμει ''φονιά'' - μεθύστακα - αλήτη, πρέπει να είναι 15.000 ευρώ, καθώς και αφαίρεση στο δικαίωμα της εκλογικής ψήφου.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα
Οι πίσω επιβάτες (μετά από ένα τρακάρισμα) έχουν 7 (εφτά) φορές μεγαλύτερες πιθανότητες από τους μπροστινούς (επιβάτες), να εκτοξευθούν έξω από το αυτοκίνητο. ...(περισσότερα)
Αδικία
Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμ...(περισσότερα)
Τραγική Σύγκριση
KINA100.000 νεκροί από τροχαία το 2004 σε μια χώρα με πληθυσμό κατοίκων  1.500.000.000 ποσοστό  ένας (1) νεκρός σε κάθε 15.000 Κινέζους. ΕΛΛΑΔΑ3.000 νεκροί από τροχαία κάθε χρόνο όπου ο πλη...(περισσότερα)

S5 Box