ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Οδήγηση υπό την επήρεια Αλκοόλ είναι έγκλημα, κακουργηματική πράξη, χρειάζεται σύλληψη με χειροπέδες.


Στέλνω μετά τον συλληφθέντα (μεθύστακα), νηφάλιο πια, στο ΚΑΤ και το Ασκληπιείο Βούλας για κοινωνική υπηρεσία για έξι μήνες. Θα σφουγγαρίζει μέσα στα χειρουργεία δίπλα στους γονείς που υπογράφουν για ακρωτηριασμό, που παίρνουν τα παιδιά τους στο λευκό φέρετρο, που σπρώχνουν το αναπηρικό καροτσάκι.  Το μίνιμουμ γι' αυτήν την παράβαση, στον εν δυνάμει ''φονιά'' - μεθύστακα - αλήτη, πρέπει να είναι 15.000 ευρώ, καθώς και αφαίρεση στο δικαίωμα της εκλογικής ψήφου.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) Κωνσταντίνος: Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. ...(περισσότερα)
Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)
Φτάνει πια!
Όμως θα έπρεπε και οι δύο να βροντοφωνάξουν στην Γενοκτονία που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή στην φονική Ελληνική και γεμάτη σφάλματα άσφαλτο. ...(περισσότερα)

S5 Box