ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΚΟΚ απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή, λέγοντας στον κάθε Έλληνα ότι η ζωή του είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τα λεφτά του.

Δηλαδή όταν τα χρήματα και όχι η ζωή σε συγκρατούν απ’ το να διαπράξεις μια απόπειρα φόνου παραβιάζοντας έναν κόκκινο σηματοδότη, τότε το μήνυμα που παίρνεις είναι ότι όλα εξαγοράζονται.

Άμα σε πιάσουν να κλέβεις μια τράπεζα, θα πας κατηγορούμενος στα ποινικά δικαστήρια.

Άμα περάσεις με κόκκινο (άρα στην ουσία άμα αποπειραθείς να σκοτώσεις κάποιον άλλο που περνάει με πράσινο) πληρώνεις πρόστιμο 700 ευρώ. Κι άμα "τα έχεις τα φράγκα" και πληρώσεις μέσα σε 10 μέρες, σου κάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ 50% και πληρώνεις 350 ευρώ.

Άμα πας να κλέψεις λοιπόν, πας φυλακή.

Άμα πας να σκοτώσεις, πληρώνεις και με έκπτωση.

Ρωτήστε τους συγγενείς των 100.000 νεκρών αν μπόρεσαν με τα χρήματα να τους έχουν ξανά κοντά τους.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)
Μαρκουίζος (Ιαβέρης) Κωνσταντίνος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών
O Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) εντάσσεται ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών στον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, εστιά...(περισσότερα)
Η Τρίτη Λύση
Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'...(περισσότερα)

S5 Box