ΑΠΟΨΕΙΣ

Βλέποντας να μην γίνεται τίποτε για την αντιμετώπιση του τραγικού ξεκληρίσματος στην Άσφαλτο , αυτού δηλαδή της ομαδικής καταστροφής Ζωών και ευτυχίας καθημερινά στους δρόμους, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι για αυτό δεν φταίει μόνο η ανύπαρκτη παιδεία μας αλλά και τα χρωμοσώματα μας.


Σκέφτομαι ότι οι Έλληνες ενώ μεγαλουργούσαν σε πολλούς "γνωστούς τομείς" γράφοντας Ιστορία, την ίδια τραγική στιγμή "μεγαλουργούσαν" και σε επίπεδο εμφυλίου ξεπαστρέματος, που συνεχώς γινότανε στην μόνιμα γεμάτη αίμα χώρα μας. Αρχαίες πόλεις εναντίον πόλεων (Αθήνα, Σπάρτη, Θήβα, Κόρινθος, Μυκήνες, Άργος), νησιά εναντίων νησιών (Ιθάκη, Κρήτη), Έλληνες εναντίων Ελλήνων, ανόητοι εναντίων ανόητων.

Από τότε μέχρι πρόσφατα με τους δύο τραγικούς εμφυλίους του αιώνα που πέρασε, κοντά στους δύο Παγκόσμιους πολέμους και παρέα χρονικά με τις Βαλκανικές και Τουρκικές καταστροφές. Λαός απρόβλεπτος, επιθετικός, σκληρός, εγωιστής, τσαμπουκάς και μάγκας σίγουρα ανόητος, καθώς βυθιζόταν πάντα στο πένθος και στο αίμα και ακόμη πιο Μωρός γιατί δεν καταλάβαινε την ανοησία του και το επαναλάμβανε.

ΚΑΙ συνεχίζει να το επαναλαμβάνει κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή χωρίς διακοπή πάνω στους ασφαλτόδρομους της χώρας, σκοτώνοντας και δολοφονώντας τους πολίτες του, τα αδέλφια του, τα παιδιά του, τον εαυτό του. 

Ένας φριχτός εμφύλιος χωρίς λόγο, χωρίς συμφέροντα, χωρίς νόημα, από ηλιθιότητα και μόνο όλων των κατοίκων αλλά και του Συστήματος. Ασυνείδητοι τρομοκράτες από άγνοια, τσαμπουκάδες κατά λάθος, μάγκες, θρασύδειλοι και εγκληματίες (που εγκαταλείπουν τα θύματα τους αβοήθητα να ξεψυχούν). Απολίτιστοι, απάνθρωποι, ανίκανοι, χωρίς επίγνωση των ικανοτήτων τους, χωρίς ίχνος αρετής και αυτογνωσίας σπέρνουν τον Θάνατο και την Δυστυχία στους δρόμους όπου , όπως και όταν ¨βρουν¨. Αυτά τα χρωμοσώματα, αυτής της φυλής που αλληλοεξοντώνεται νομίζω ότι έχουν τεράστια ευθύνη για αυτό το ανοσιούργημα που συντελείται κάθε λεπτό στα πάτρια ασφάλτινα "εδάφη" μας. Το ελαττωματικό DNA μας λοιπόν "αξιότιμοι" συμπολίτες μου, ενισχυμένο από την φριχτή ανυπαρξία παιδείας και προτύπων, μας οδηγεί μαθηματικά στην φριχτή αυτή Γενοκτονία, το τραγικό αυτό ΕΘΝΙΚΟ μας ΘΕΜΑ που όμως ΔΕΝ το έχουμε καταλάβει γιατί δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Υγεία
Τέλος στο εισιτήριο 5ευρώ για εισαγωγή στα Νοσοκομεία. Εύγε! Το άδικο όμως 70 % του κόστους Υγείας προέρχεται από τα Οδικά Εγκλήματα στην ''γεμάτη σφάλματα άσφαλτο''. ...(περισσότερα)
Οικονομική Διαπραγμάτευση
Στέφθηκε από επιτυχία η διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Εταίρους - Δανειστές μας, καθώς εγκρίθηκε η αποταμίευση των 2 + 10 δις ευρώ ''και'' για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (με τ...(περισσότερα)
20 Χρόνια στου κουφού ''όσο θέλεις βρόντα''
1996 - 2016: Από το ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη, στη Ν.Δ. του Κ. Καραμανλή και ξανά στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και πάλι ξανά μανά στη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά για να φτάσουμε ανεπιτυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ του Α. Τσίπρα. ...(περισσότερα)

S5 Box