ΑΠΟΨΕΙΣ

Στέφθηκε από επιτυχία η διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Εταίρους - Δανειστές μας, καθώς εγκρίθηκε η αποταμίευση των 2 + 10 δις ευρώ ''και'' για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (με το αναμενόμενο βέβαια σκληρό κόστος).


Όμως η πιο σκληρή διαπραγμάτευση του Πρωθυπουργού είναι αυτή με τους χωρίς Νου πολίτες της Ελλάδας από την οποία αναμένεται να εξοικονομηθούν 12 δις. ευρώ για τα κοινωνικά ταμεία της χώρας, με αντίτιμο βέβαια την προστασία Ζωής, Ακεραιότητας και ''Βιος'' των Ελληνοπαίδων.
Μια Κυβέρνηση δημοκρατική Δεν επιτρέπεται να ανέχεται την ''καθ’ οδόν'' γενοκτονία αυτή των Ελλήνων, η οποία δεν συνάδει με την ανθρωπιστική εικόνα (προφίλ) της.
Σημ.: Τουλάχιστον το 50% του κόστους Υγείας προέρχεται - δημιουργείται από τα Οδικά Εγκλήματα.

ΙΑΒΕΡΗΣ (Νοέμβριος 2015)

Περισσότερες Απόψεις

Τραγική Σύγκριση
KINA100.000 νεκροί από τροχαία το 2004 σε μια χώρα με πληθυσμό κατοίκων  1.500.000.000 ποσοστό  ένας (1) νεκρός σε κάθε 15.000 Κινέζους. ΕΛΛΑΔΑ3.000 νεκροί από τροχαία κάθε χρόνο όπου ο πλη...(περισσότερα)
ΛΕΑ: Λωρίδα Ελλοίνων Αλητών
  Η Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) έχει μετατραπεί στην Πατρίδα μας σε Λωρίδα Ελλοίνων Αλητών. ...(περισσότερα)
Μου λείπει!
145ο χλμ Κορίνθου-Πατρών. Το σημείο «0», το σημείο που ο Πάνος έφυγε κάποια στιγμή του χρόνου, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο για πάντα από την Ζωή. Μια «εγκλωβισμένη» μετωπική σύγκρουση μέσα στο σώμα ...(περισσότερα)

S5 Box