ΑΠΟΨΕΙΣ

Βαρουφάκης οδηγός με δεμένο κράνος αλλά Τσακαλώτος συνοδηγός με κρανίο πλήρως απροστάτευτο ξεκίνησαν με μοτοσυκλέτα και βγήκαν από το ''Μαξίμου'' με κατεύθυνση το ''Πρώτο'' (!) ή κάποια ΜΕΘ. Εύγε!

Τελικά αυτοί προσπαθούν απεγνωσμένα να ''βγουν'' από το Σύστημα ''for ever''.

Σημ.: Σε μεγάλη και σοβαρή εκτίμηση - υπόληψη φαίνετε να έχει ο Υπουργός τον Υφυπουργό του, που τον βάζει ''πίσω'' στην μοτοσυκλέτα χωρίς κράνος (ούτε σκύλος να ήτανε).

Εδώ θα μου πείτε ότι ο ίδιος ο Υφυπουργός (Τσακάλι σκέτο) αποδεικνύει την χαμηλή αυτοεκτίμηση του καθώς θεωρεί τον εαυτό του αναλώσιμο (χώρια το γελοίο πρότυπο που δημιουργεί στους ψηφοφόρους του) και ασήμαντο για την οικογένεια του ακόμη και για όσους τoν επέλεξαν ως πολιτικό!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Αυτοκίνητο = Το πιο φονικά αποτελεσματικό Όπλο όλων των εποχών...
Ελλάδα... Από το 1965 μέχρι και το 2008, πάνω από 150.000 συνάνθρωποι μας σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ πάνω από 300.000 έμειναν μόνιμα ανάπηροι (Πηγή: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010)...(περισσότερα)
Για θάψιμο!
Λοιπόν ηλίθιοι του ''Συστήματος'' το μέγιστο θέμα του ασφαλιστικού, που αφορά άμεσα τις επόμενες γενιές είναι(!) αυτό (Εθνικό Θέμα) που δημιουργείται ''χθες'' και Σήμερα από την άδικη ''καθ’ οδόν'' εξ...(περισσότερα)
Η ώρα του Πρωθυπουργού
Επιτέλους ήρθε (;) η ηθικά ποθητή και κοινωνικά αναγκαία Ώρα, που ο Πρωθυπουργός της Χώρας θα ενημερώνει μέσω των ΜΜΕ τους Έλληνες και έτσι θα τους ευαισθητοποιεί πάνω στα Ζωτικής Σημασίας Εθνικά Θέμα...(περισσότερα)

S5 Box