ΑΠΟΨΕΙΣ

Λοιπόν ηλίθιοι του ''Συστήματος'' το μέγιστο θέμα του ασφαλιστικού, που αφορά άμεσα τις επόμενες γενιές είναι(!) αυτό (Εθνικό Θέμα) που δημιουργείται ''χθες'' και Σήμερα από την άδικη ''καθ’ οδόν'' εξόντωση των ''τωρινών'' γονέων των γόνων και έτσι τη μη Ύπαρξή τους Αύριο.

Οι 2 νέοι που βρέθηκαν νεκροί στο Μεσολόγγι, ''έφυγαν'' πριν γεννήσουν από 2 παιδιά ο καθένας. 

Μετά από 25 χρόνια από τα 4 (τέσσερα) αγέννητα - ανύπαρκτα παιδιά τους δεν θα γεννηθούν 8 (οχτώ) παιδιά - εγγόνια και πάμε λέγοντας στα 16 (δεκαέξι) δισέγγονα στις μεθεπόμενες γενιές.

Ήδη σήμερα οι πεθαμένοι ξεπερνούν τους γεννηθέντες κατά 35.000 μέσα στο 2015. Σκεφτείτε (αν μπορείτε !) τώρα, πόσες γεννήσεις σε σχέση με τους θανάτους θα έχουμε σε 25 χρόνια (50.000 λιγότερες !). Νομίζω τελικά ότι θα έχουμε μόνο γέρους έτοιμους ''για θάψιμο'' !

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Εκπαίδευση Συνείδησης Ανθρώπων...
... και όχι μόνον οδηγών, μια και η «Αυτοκινούμενη Ζωή», αφορά την ύπαρξη όλων των Ελλήνων που οδηγούν, συνοδηγούν, επιβαίνουν σε τροχοφόρα, περπατούν ή τρέχουν και γενικότερα συμμετέχουν σε δυστυχήμα...(περισσότερα)
365 Ημέρες Θλίψης
Όπως κάθε 3η Κυριακή του Νοεμβρίου, έτσι και η ερχόμενη, θεωρείται παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων....(περισσότερα)
Πόσο;
Τα άθλια ΤV-κάναλα των ΜΜΕ και οι ''Κομματικοί'', για 5 τουλάχιστον χρόνια τώρα, μας έχουν ζαλίσει τα ''Μέζεα'' επαναλαμβάνοντας αντικοινωνικά και ενοχλητικά πια, για χιλιάδες φορές, πόσες εταιρείες έ...(περισσότερα)

S5 Box