ΑΠΟΨΕΙΣ

... φυσάνε σε όλους τους δρόμους διπλής κατεύθυνση χωρίς κεντρικό στηθαίο.

Με πάνω από 30 μποφόρ (300Km/h ταχύτητες ανέμων) λοιπόν φυσάνε οι άνεμοι βλακείας των αντιθέτως κινούμενων οδηγών με ταχύτητες που κυμαίνονται μεταξύ 180Km-360km/h.

Μιλώ για τα γεωμετρικά Over takes που δημιουργούνται με τις σχετικές ταχύτητες που αναπτύσσουν μεταξύ τους, τα αντιθέτως κινούμενα αυτοκίνητα. Για να καταλάβετε, η μικρότερη νομοταγής, βάση ΚΟΚ ταχύτητα στην ΠΑΘΕ (και ΜΑΘΕ) είναι 200Km/h που "βγαίνει" από το άθροισμα των 100 και 100 των σε κόντρα τύπου κονταρομαχία βρισκόμενων οχημάτων.

Αν τώρα γίνει το Λάθος; Ε(!!) τότε, τα σωστικά συνεργεία ούτε που θα βρουν να θάψουν, δυστυχώς. Πώς αλλιώς λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να ονομάσει αυτή την τραγική καθημερινή κατάσταση;

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Τραγική Σύγκριση
KINA100.000 νεκροί από τροχαία το 2004 σε μια χώρα με πληθυσμό κατοίκων  1.500.000.000 ποσοστό  ένας (1) νεκρός σε κάθε 15.000 Κινέζους. ΕΛΛΑΔΑ3.000 νεκροί από τροχαία κάθε χρόνο όπου ο πλη...(περισσότερα)
Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)
11 ημέρες = 16 νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου είχαν πολλές απώλειες, από ατυχήματα στους δρόμους. ...(περισσότερα)

S5 Box