ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα μόνα ισοδύναμα αντισταθμιστικά στα άδικα σκληρά (!) μέτρα κατά παντός πολίτη δεν είναι μόνον η ανέφικτη πια και ουτοπική παραγωγή πλούτου, αλλά πάνω από όλα το άμεσο σταμάτημα επιτέλους της, χωρίς Νου, Κοινωνική κατανόηση και Ήθος τραγικής σπατάλης.

 

Σπατάλης Ζωής, Ακεραιότητας, Αξιοπρέπειας και ''Βιος'' των ανθρώπων της Χώρας στη γεμάτη σφάλματα άσφαλτο καθώς και Απαξίωσης της Υγείας λόγω ανυπαρξίας πρόληψης (διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά, αφροδίσια κλπ) που οδηγούν μαθηματικά στο ξετίναγμα των κοινωνικών ταμείων του κοινωνικού κράτους και έτσι στην Εξαθλίωση ''λάου λάου'' του Λαού.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ (Νοέμβριος 2015)

Περισσότερες Απόψεις

«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Γ')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Ο Μπαμπάς σε αυτόν τον συνδυασμό "μολότοφ" τι του δίνει να οδηγήσει; Μα το παλιό κουρέλι αυτοκίνητο της οικογένειας, για να "μάθει"&...(περισσότερα)
Πότης... εξ αλητείας φονιάς
Η Οδήγηση υπό την επήρεια Αλκοόλ είναι έγκλημα, κακουργηματική πράξη, χρειάζεται σύλληψη με χειροπέδες. ...(περισσότερα)
Ρώσικη ρουλέτα
Ξέρετε τι μου θυμίζουν πολλοί Παρουσιαστές των ειδήσεων και εκπομπών των τηλεοπτικών καναλιών της χώρας, όταν ανακοινώνουν και παρουσιάζουν τα καθημερινά σοβαρά έως ασήμαντα (τις περισσότερες φορές) θ...(περισσότερα)

S5 Box