ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα μόνα ισοδύναμα αντισταθμιστικά στα άδικα σκληρά (!) μέτρα κατά παντός πολίτη δεν είναι μόνον η ανέφικτη πια και ουτοπική παραγωγή πλούτου, αλλά πάνω από όλα το άμεσο σταμάτημα επιτέλους της, χωρίς Νου, Κοινωνική κατανόηση και Ήθος τραγικής σπατάλης.

 

Σπατάλης Ζωής, Ακεραιότητας, Αξιοπρέπειας και ''Βιος'' των ανθρώπων της Χώρας στη γεμάτη σφάλματα άσφαλτο καθώς και Απαξίωσης της Υγείας λόγω ανυπαρξίας πρόληψης (διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά, αφροδίσια κλπ) που οδηγούν μαθηματικά στο ξετίναγμα των κοινωνικών ταμείων του κοινωνικού κράτους και έτσι στην Εξαθλίωση ''λάου λάου'' του Λαού.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ (Νοέμβριος 2015)

Περισσότερες Απόψεις

Νέοι = Κακοί οδηγοί;
Συνήθως:Τα παιδιά των ηθοποιών γίνονται ηθοποιοί...Τα παιδιά γιατρών γίνονται γιατροί...Τα παιδιά αθλητών γίνονται αθλητές... ...(περισσότερα)
Δημόσια Διαπόμπευση
Ό,τι κινείται στους Δημόσιους Χώρους, Δρόμους, Πεζοδρόμια, Πλατείες, Εθνικά Δίκτυα, Επαρχιακές Οδούς κλπ. όπου και εκτίθεται σε δημόσια θέαση η παραβατικότητα-εγκληματικότητα του, να τιμωρείται πάραυτ...(περισσότερα)
Φτάνει πια!
Όμως θα έπρεπε και οι δύο να βροντοφωνάξουν στην Γενοκτονία που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή στην φονική Ελληνική και γεμάτη σφάλματα άσφαλτο. ...(περισσότερα)

S5 Box