ΑΠΟΨΕΙΣ

42 νεκροί από τροχαίο (23 Οκτωβρίου 2015) στην Γαλλία. Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος Ολάντ έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στους δυστυχισμένους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κύριος Τσίπρας εξέφρασε την απόλυτη κατανόηση του καθώς και της Κυβέρνησης στο Γάλλο Πρόεδρο για την τρομαΚτική τραγωδία που έπληξε άδικα (!) την φιλική μας αυτή χώρα. Όμως για τους 42 ''καθ’ οδόν'' νεκρούς κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό να εκφράζουν με ίδιο τρόπο την συμπαράσταση τους στους τραγικούς συγγενείς των Ελλήνων - Θυμάτων ! ''Βλέπεις'' οι τουλάχιστον 1.800 σκοτωμένοι, 4.000 μόνιμα ανάπηροι, 40.000 σακάτηδες - τραυματίες καθώς και τα 10 δις πεταμένα - ματωμένα ευρώ στην άσφαλτο κάθε χρόνο είναι για το Α-νόητο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ Θέμα Ασήμαντο αντί να είναι Θέμα Εθνικό!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Εξοπλισμός... Νου
Τα πιο πολλά Τροχαία Δυστυχήματα συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 50 χιλιόμετρα την ώρα. ...(περισσότερα)
Τροχαία Γενοκτονία
Σε 5 ημέρες (από 20 έως 24 Ιανουαρίου 2017) είχαμε 12 Νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες... ...(περισσότερα)
Road Bullying
Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογ...(περισσότερα)

S5 Box