ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα θρομβοεμβολικά επεισόδια-περιστασιακά αυξήθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια από 2,4% σε 47,5% (αύξηση 45%) :

Α. Λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης για την οποία την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ρύποι των εκατομμυρίων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν συνεχώς και χωρίς λόγο, δημιουργώντας επί πλέον τρομερά ψυχοσωματικά και ψυχικά προβλήματα στους κατοίκους των πόλεων.


Β. Λόγω μη σωματικής κίνησης, βαδίσματος δηλαδή , επειδή οι πολίτες χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους αλόγιστα ακόμη και για τις πιο μικρές αποστάσεις.

Ακόμη στο ίδιο αυτό χρονικό διάστημα τα τροχαία αυξήθηκαν κατά 180% (με ποσοστό 85% στις πόλεις). Έτσι λοιπόν με 100.000 νεκρούς, 300.000 μόνιμα ανάπηρους και 1.500.000 τραυματίες και με 10.000.000 Έλληνες πολίτες ψυχικά διαταραγμένους από τις συνέπειες της φριχτής κυκλοφορίας των οχημάτων, το μόνο που λογικά πια μας μένει είναι άμεσα να σταματήσουμε τον απίστευτο αυτό κατήφορο ανοησίας, με την οποία αντιμετωπίζουμε την αυτοκινούμενη Ζωή μας.

Επιβάλλεται λοιπόν εδώ και τώρα η απαγόρευση των ΙΧ αυτοκινήτων από τους ασυνείδητους χρήστες τους στις Πόλεις και η χρήση των ΜΜΜ από όλους μας γιατί μόνο έτσι θα σταματήσουν οι θάνατοι, οι αναπηρίες, τα "εμφράγματα" και οι ψυχικές ασθένειες της Ασφάλτου.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Εξαθλίωση ''λάου λάου'' του Λαού
Τα μόνα ισοδύναμα αντισταθμιστικά στα άδικα σκληρά (!) μέτρα κατά παντός πολίτη δεν είναι μόνον η ανέφικτη πια και ουτοπική παραγωγή πλούτου, αλλά πάνω από όλα το άμεσο σταμάτημα επιτέλους της, χωρίς ...(περισσότερα)
Αύξηση διοδίων
Ναι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου, με κεντρικό στηθαίο (χωρίς "μετωπικές") και δύο (2) + λωρίδα ασφαλείας εκατέρωθεν.  Όχι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡ...(περισσότερα)
11 ημέρες = 16 νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου είχαν πολλές απώλειες, από ατυχήματα στους δρόμους. ...(περισσότερα)

S5 Box