ΑΠΟΨΕΙΣ

... σημαίνει ότι ξέρω να οδηγώ το όχημα μου με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην εμπλέκομαι σε τροχαία δυστυχήματα.

Δηλαδή, έχοντας πλήρη επίγνωση των κινδύνων και δυσκολιών που καραδοκούν στους δρόμους, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι το πιο πολύτιμο μας αγαθό, η Ζωή, η ακεραιότητα των παιδιών μας και η δική μας κινδυνεύουν να χαθούν ανόητα και απρόβλεπτα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και τέλος έχοντας κατανοήσει και πιστέψει πλήρως στις οδηγικές και (όχι μόνο) αδυναμίες μας, προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις υπαρκτές τραγικά θανατηφόρες συνθήκες και οδηγούμε (συνοδηγούμε, περπατάμε) με απόλυτη συγκέντρωση, προσοχή και με χαμηλές (σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν) ταχύτητες με τεράστιο σεβασμό για το πιο "φριχτό" που καθημερινά αλύπητα μας αφανίζει και μας βυθίζει στην πιο βαθιά και χωρίς γυρισμό Δυστυχία!

Περισσότερες Απόψεις

20 Χρόνια στου κουφού ''όσο θέλεις βρόντα''
1996 - 2016: Από το ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη, στη Ν.Δ. του Κ. Καραμανλή και ξανά στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και πάλι ξανά μανά στη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά για να φτάσουμε ανεπιτυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ του Α. Τσίπρα. ...(περισσότερα)
Εξαθλίωση ''λάου λάου'' του Λαού
Τα μόνα ισοδύναμα αντισταθμιστικά στα άδικα σκληρά (!) μέτρα κατά παντός πολίτη δεν είναι μόνον η ανέφικτη πια και ουτοπική παραγωγή πλούτου, αλλά πάνω από όλα το άμεσο σταμάτημα επιτέλους της, χωρίς ...(περισσότερα)
Εγκατάλειψη
Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που με...(περισσότερα)

S5 Box