ΑΠΟΨΕΙΣ

''Αυτό'' που, εκτός της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και Ακεραιότητας, θα ''γεμίσει'' τα κοινωνικά ταμεία της χώρας Δεν είναι η εισπραξιμότητα των προστίμων για πταίσματα, αταξίες και παραβάσεις του ΚΟΚ (''καθ’ οδόν'' εγκλημάτων ουσιαστικά!) αλλά το σταμάτημα των οδικών κακουργημάτων, τα οποία αφαιρούν κάθε χρόνο από τον κοινωνικό ''κουμπαρά'' 12 δις, ματωμένα - πεταμένα ευρώ στην άσφαλτο.

 

Η Λύση του τραγικού προβλήματος της Οδικής Γενοκτονίας θα έρθει μόνο όταν μηδενιστούν τα έσοδα από τα ''μη τελεσθέντα'' πια επί ασφάλτου ''φονικά''.

 

Σημ.: Τα έσοδα για το κοινωνικό κράτος (από τροχαίες παραβάσεις) είναι αντιστρόφως ανάλογα των εγκλημάτων που διαπράττονται καθημερινά στη γεμάτη σφάλματα άσφαλτο.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ήταν και αυτός γονιός...
Ο καπνός είχε μείνει στον αέρα και η σκόνη δεν είχε καν ακόμη κατακάτσει από την φρικτή μετωπική έκρηξη-σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων,  που είχαν δώσει ραντεβού μακάβριο σε αυτόν τον δρόμο του θα...(περισσότερα)
Υγεία - Οικονομία
Απόλυτα συγκρίσιμες έννοιες. Έτσι όταν ένας άριστα καταρτισμένος επιστήμονας γιατρός προσπαθεί, καθυστερημένα βέβαια, να θεραπεύσει μια πολύ προχωρημένη βαριά ασθένεια (σε άρρωστο που βρίσκεται σ...(περισσότερα)
Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)

S5 Box