ΑΠΟΨΕΙΣ

Επιτέλους ήρθε (;) η ηθικά ποθητή και κοινωνικά αναγκαία Ώρα, που ο Πρωθυπουργός της Χώρας θα ενημερώνει μέσω των ΜΜΕ τους Έλληνες και έτσι θα τους ευαισθητοποιεί πάνω στα Ζωτικής Σημασίας Εθνικά Θέματα - προβλήματα τα οποία απασχολούν (πρέπει !) έντονα και απόλυτα το μέλλον των Παιδιών των Ελλήνων.


Έτσι η ''καθ’ οδόν'' Τροχαία μείωση πληθυσμού σε επίπεδο γενοκτονίας με θανάτους, αναπηρίες, απόγνωση και οικονομικό κόστος τετραπλάσιου των Πολέμων, η απώλεια Ζωής και Υγείας λόγω καπνίσματος, Aids, Αφροδισίων, Ναρκωτικών, Αλκοολισμού κλπ. καθώς και η καταστροφή του Κοινωνικού Κράτους από την Άθλια φοροκλοπή, φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα, λαδώματα, εισφοροδιαφυγές, διαπλοκές και γενικά από την χωρίς Κοινωνική Κατανόηση και Ήθος διαφθορά, πρέπει επιτέλους να γίνουν Μέγιστο Θέμα για την Κοινωνία των Ανθρώπων, μέγιστο δηλαδή Πολιτικό Ζήτημα, το οποίο μπορεί να επιλυθεί και να ξεπεραστεί μόνον και εφόσον οι Έλληνες γίνουν καλύτεροι Άνθρωποι.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
Ιούνιος 2015

Περισσότερες Απόψεις

Η απόλυτη δυστυχία...
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η γέννηση ενός παιδιού. Για κάποιους πιο τυχερούς, υπάρχει μια ακόμη πιο ευτυχισμένη στιγμή, είναι η γέννηση ενός εγγονιού. Η πιο τραγική στιγμή όμ...(περισσότερα)
Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)
Η μαγκιά στέλνει στον Τάφο...
Η μαγκιά στο δρόμο στέλνει τα Παιδιά, σε επίπεδο Γενοκτονίας, στους Τάφους. ...(περισσότερα)

S5 Box