ΑΠΟΨΕΙΣ

Ναι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου, με κεντρικό στηθαίο (χωρίς "μετωπικές") και δύο (2) + λωρίδα ασφαλείας εκατέρωθεν. 

Όχι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ με προδιαγραφές αναπηρίας και δυστυχίας όπως Κορίνθου-Πατρών, Μαλιακού, Τέμπη, Παντελεήμων κλπ.

Σε αυτά τα τμήματα μάλιστα θα έλεγα ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά να γίνεται "επιστροφή χρημάτων" για ψυχική οδύνη από τον ΤΡΟΜΟ που περνάνε οι πολίτες της χώρας σε αυτές τις καρμανιόλες.

Ένα αναψυκτικό "καλοί" μου άνθρωποι ή ένα καφεδάκι με λίγο δροσερό νερό, προσφορά της ασυνείδητης και αδιάφορης πολιτείας για τους "ΖΩΝΤΕΣ επικίνδυνα" μελλοθάνατους πολίτες της.

Έτσι για να πάει ο κόμπος, της φρίκης και της τρομάρας που ζούμε σε αυτούς τους χώρους εκτέλεσης, κάτω!!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Θλιβερή πρωτιά...
Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα... ...(περισσότερα)
Η απόλυτη δυστυχία...
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η γέννηση ενός παιδιού. Για κάποιους πιο τυχερούς, υπάρχει μια ακόμη πιο ευτυχισμένη στιγμή, είναι η γέννηση ενός εγγονιού. Η πιο τραγική στιγμή όμ...(περισσότερα)
Road Bullying
Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογ...(περισσότερα)

S5 Box