ΑΠΟΨΕΙΣ

Ναι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου, με κεντρικό στηθαίο (χωρίς "μετωπικές") και δύο (2) + λωρίδα ασφαλείας εκατέρωθεν. 

Όχι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ με προδιαγραφές αναπηρίας και δυστυχίας όπως Κορίνθου-Πατρών, Μαλιακού, Τέμπη, Παντελεήμων κλπ.

Σε αυτά τα τμήματα μάλιστα θα έλεγα ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά να γίνεται "επιστροφή χρημάτων" για ψυχική οδύνη από τον ΤΡΟΜΟ που περνάνε οι πολίτες της χώρας σε αυτές τις καρμανιόλες.

Ένα αναψυκτικό "καλοί" μου άνθρωποι ή ένα καφεδάκι με λίγο δροσερό νερό, προσφορά της ασυνείδητης και αδιάφορης πολιτείας για τους "ΖΩΝΤΕΣ επικίνδυνα" μελλοθάνατους πολίτες της.

Έτσι για να πάει ο κόμπος, της φρίκης και της τρομάρας που ζούμε σε αυτούς τους χώρους εκτέλεσης, κάτω!!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Για θάψιμο!
Λοιπόν ηλίθιοι του ''Συστήματος'' το μέγιστο θέμα του ασφαλιστικού, που αφορά άμεσα τις επόμενες γενιές είναι(!) αυτό (Εθνικό Θέμα) που δημιουργείται ''χθες'' και Σήμερα από την άδικη ''καθ’ οδόν'' εξ...(περισσότερα)
Η Τρίτη Λύση
Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'...(περισσότερα)
ΚΤΕΟ: Τεχνικοί έλεγχοι ''Μαϊμού''
Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται! ...(περισσότερα)

S5 Box