ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας).

Ο Μπαμπάς σε αυτόν τον συνδυασμό "μολότοφ" τι του δίνει να οδηγήσει; Μα το παλιό κουρέλι αυτοκίνητο της οικογένειας, για να "μάθει"  λέει τρακάροντας να οδηγεί χωρίς να χαλάει βέβαια το νέο ακριβό Δήθεν αυτοκίνητο (αλήθεια πόσο κοστίζει το παιδί σας;).

Λες και ο μικρός θα οδηγεί από έξω με τηλεκατεύθυνση και δεν θα είναι μέσα στο σίγουρα  αναμενόμενο δυστύχημα που θα προκληθεί από το για πέταμα αυτοκίνητο-φέρετρο με παλιά λάστιχα, χωρίς ανάρτηση, ζώνες, παθητική ασφάλεια, ABS, αερόσακους κλπ.

Η φριχτή αλήθεια είναι ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο στο σπίτι και οι Ανόητα δυστυχείς γονείς θα κληθούν να πάνε στην εντατική η στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσουν το μοναδικό και πανάκριβο "αγαθό"  τους , την ίδια τους την Ζωή δηλαδή και να το συνοδεύσουν μέσα στο λευκό του φέρετρο στο τελευταίο  του ταξίδι ή να το πάρουν στο σπίτι-κενοτάφειο πάνω σε αναπηρικό καρότσι σαν τετραπληγικό η μόνιμα ανάπηρο (όπως συμβαίνει σε πάνω από 10.000 οικογένειες κάθε χρόνο  στην χώρα μας).

Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι αν εμείς οι μεγάλοι δεν αλλάξουμε συμπεριφορά και δεν διδάξουμε τα παιδιά μας με το Παράδειγμα μας σαν άριστα  πρότυπα το  "τι , που, πως, πότε και γιατί" πρέπει να κάνουν στους δρόμους, ΤΟΤΕ θα ζήσουμε την πιο φριχτή, που δεν μπορεί κανένας γονιός να αντέξει , εμπειρία αυτή του θανάτου-φόνου, από εμάς τους ίδιους τελικά, των παιδιών μας.

Φτάνει πια!

Σημ: Αν γνωρίζατε ότι κάποια βρέφη θα μπορούσαν να γίνουν, κάτω από ορισμένες άθλιες, κακές και λάθος Συνθήκες ανατροφής και διαπαιδαγώγησης, κλέφτες, εγκληματίες ή φονιάδες αθώων, στην άσφαλτο και είχατε την δυνατότητα να παρέμβετε έτσι ώστε να ματαιώσετε, να διαμορφώσετε και να διορθώσετε τελικά αυτό το επικίνδυνα κακό για όλους αποτέλεσμα

Τι θα κάνατε;

Θα φυλακίζατε και θα εκτελούσατε τα μωρά αυτά ή θα προσπαθούσατε απεγνωσμένα να αλλάξετε και να βελτιώσετε τις συνθήκες αυτές κάτω από τις οποίες τα παιδιά αυτά ανατράφηκαν, μεγάλωσαν, ανδρώθηκαν με λάθος τρόπο και έφτιαξαν κακό χαρακτήρα (βιώνοντας ελεεινά πρότυπα) με τραγικό τελικά αποτέλεσμα, να οδηγηθούν σαν θύματα-θύτες στο φριχτό πεπρωμένο τους;

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Εισπραξιμότητα
''Αυτό'' που, εκτός της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και Ακεραιότητας, θα ''γεμίσει'' τα κοινωνικά ταμεία της χώρας Δεν είναι η εισπραξιμότητα των προστίμων για πταίσματα, αταξίες και παραβάσεις του...(περισσότερα)
20 Χρόνια στου κουφού ''όσο θέλεις βρόντα''
1996 - 2016: Από το ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη, στη Ν.Δ. του Κ. Καραμανλή και ξανά στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και πάλι ξανά μανά στη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά για να φτάσουμε ανεπιτυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ του Α. Τσίπρα. ...(περισσότερα)
ΚΤΕΟ: Τεχνικοί έλεγχοι ''Μαϊμού''
Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται! ...(περισσότερα)

S5 Box