ΑΠΟΨΕΙΣ

Τροχαίο έξω από την Βουλή...


Το τροχαίο σημειώθηκε στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας το πρωί της Τρίτης (18/10). Να σημειωθεί ότι ο μοτοσυκλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με 40 λεπτά καθυστέρηση, ενώ τις πρώτες βοήθειες του έδωσε ο γιατρός της Βουλής...

Για να σταματήσει το έγκλημα και η γενοκτονία που συντελείται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους, πρέπει η Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας να πάει στο Μαξίμου και να ζητήσει από τον εκάστοτε πρωθυπουργό να το πάρει πάνω του γιατί είναι μέγα εθνικό και πολιτικό ζήτημα. Τα πιο πολλά τροχαία ατυχήματα συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 45 χλμ την ώρα. Και τα περισσότερα θύματα που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, είναι κάτω των 35 ετών.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Κάλπικα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΚΑΤ)
Μαζεύτηκαν (7 Ιανουαρίου 2016) όλοι οι γλύφτες εξ(ω)ουσίας, εργοδότες, με δουλικά χαμόγελα και υποκρισίες για να επαιτήσουν σαλιαρίζοντας να μην επιβαρυνθούν το 1 τοις χιλίοις από τις χρηματοπιστωτικέ...(περισσότερα)
11 ημέρες = 16 νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου είχαν πολλές απώλειες, από ατυχήματα στους δρόμους. ...(περισσότερα)
Μ.Μ.Ε.
Σε όλα τα κανάλια σε όλες τις εκπομπές-ρεπορτάζ με όλους τους δημοσιογράφους, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μια εκπομπή προγραμματισμένα αφιερωμένη (και όχι λόγω κάποιου απρόσμενου και ξαφνικού, ομαδικού ξεκ...(περισσότερα)

S5 Box