ΑΠΟΨΕΙΣ

Τι είναι τελικά πιο ενοχλητικό, προσβλητικό, επικίνδυνο και τραγικό; Να σε πουν ανόητο επειδή πέρασες την διασταύρωση με STOP ή το ότι (από ανοησία που δεν παραδέχεσαι ή δεν καταλαβαίνεις) πέρασες τελικά με STOP βάζοντας σε ακραίο κίνδυνο τον εαυτό σου και τους άλλους αθώους γείτονες η συμπολίτες σου;

Δώσε μια Απάντηση: ………………………………!!

Γιατί λοιπόν "τσαμπουκαλεύεσαι" (αντί να το "βουλώσεις") όταν ΔΙΚΑΙΑ σου αποδίδουν τον τίτλο του ανόητου (μαζί με φάσκελο παράσημο).
Ξέρεις δε ότι αν ΔΕΝ είσαι ανόητος, αντιλαμβάνεσαι την στιγμιαία ανοησία σου, την αποδέχεσαι και ζητάς ταπεινά συγγνώμη από τα άλλα παρ’ ολίγον θύματά σου αλλά και από τον εαυτό σου που έβαλες σε φριχτό κίνδυνο.

Αν όντως όμως ΕΙΣΑΙ (!) Ανόητος(!) ΤΟΤΕ δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις να διαβάσεις την συνέχεια του θέματος (αυτού) γιατί ήδη δεν έχεις καταλάβει ούτε πρόκειται να καταλάβεις ότι -και γιατί- είσαι ανόητος. Βλέπετε το σοφό ρητό "ο ανόητος είναι αήττητος" δεν λέγεται σε ανόητους (σιγά μην το καταλάβουν!) αλλά σε έξυπνους, όχι βλάκες πάντως που κάνουν (κατά λάθος) μεν ανοησίες αλλά μπορούν να τις αντιληφθούν να τις περιορίσουν και να τις μειώσουν ακόμη και να τις "σταματήσουν".

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

For Ever
Βαρουφάκης οδηγός με δεμένο κράνος αλλά Τσακαλώτος συνοδηγός με κρανίο πλήρως απροστάτευτο ξεκίνησαν με μοτοσυκλέτα και βγήκαν από το ''Μαξίμου'' με κατεύθυνση το ''Πρώτο'' (!) ή κάποια ΜΕΘ. Εύγε...(περισσότερα)
Παραβάσεις ΚΟΚ
Τι είναι για την ελληνική πολιτεία πιο κακό; ...(περισσότερα)
Εγκατάλειψη
Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που με...(περισσότερα)

S5 Box