ΑΠΟΨΕΙΣ

Τι είναι τελικά πιο ενοχλητικό, προσβλητικό, επικίνδυνο και τραγικό; Να σε πουν ανόητο επειδή πέρασες την διασταύρωση με STOP ή το ότι (από ανοησία που δεν παραδέχεσαι ή δεν καταλαβαίνεις) πέρασες τελικά με STOP βάζοντας σε ακραίο κίνδυνο τον εαυτό σου και τους άλλους αθώους γείτονες η συμπολίτες σου;

Δώσε μια Απάντηση: ………………………………!!

Γιατί λοιπόν "τσαμπουκαλεύεσαι" (αντί να το "βουλώσεις") όταν ΔΙΚΑΙΑ σου αποδίδουν τον τίτλο του ανόητου (μαζί με φάσκελο παράσημο).
Ξέρεις δε ότι αν ΔΕΝ είσαι ανόητος, αντιλαμβάνεσαι την στιγμιαία ανοησία σου, την αποδέχεσαι και ζητάς ταπεινά συγγνώμη από τα άλλα παρ’ ολίγον θύματά σου αλλά και από τον εαυτό σου που έβαλες σε φριχτό κίνδυνο.

Αν όντως όμως ΕΙΣΑΙ (!) Ανόητος(!) ΤΟΤΕ δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις να διαβάσεις την συνέχεια του θέματος (αυτού) γιατί ήδη δεν έχεις καταλάβει ούτε πρόκειται να καταλάβεις ότι -και γιατί- είσαι ανόητος. Βλέπετε το σοφό ρητό "ο ανόητος είναι αήττητος" δεν λέγεται σε ανόητους (σιγά μην το καταλάβουν!) αλλά σε έξυπνους, όχι βλάκες πάντως που κάνουν (κατά λάθος) μεν ανοησίες αλλά μπορούν να τις αντιληφθούν να τις περιορίσουν και να τις μειώσουν ακόμη και να τις "σταματήσουν".

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Χρόνος αντίδρασης
Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να αντιδράσει σωστά (όχι απαραίτητα αποτελεσματικά) σε ένα σημαντικό, για την ακεραιότητα μας και την ζωή μας, οπτικό ερέθισμα...(περισσότερα)
Ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα
Οι πίσω επιβάτες (μετά από ένα τρακάρισμα) έχουν 7 (εφτά) φορές μεγαλύτερες πιθανότητες από τους μπροστινούς (επιβάτες), να εκτοξευθούν έξω από το αυτοκίνητο. ...(περισσότερα)
Μας λείπει
Θεέ μου πόσο μας λείπει το γέλιο του, οι καυγάδες του, οι αγριάδες του, τα σφυρίγματα του, οι σκοποί που τραγουδούσε, οι φωνάρες του, το ποδοβολητό του. ...(περισσότερα)

S5 Box