ΑΠΟΨΕΙΣ

Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται!

- Ο Έλληνας είναι Ασυνείδητος, Ανόητος και Αλήτης-πολίτης, εχθρός της Πατρίδας του, που ΔΕΝ σέβεται ούτε τον εαυτό του, ούτε την οικογένεια του, ούτε τους συμπολίτες του, με τα ρουσφέτια και τις αρπαχτές του, που δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Υγεία του, ούτε η Παιδεία του Παιδιού του, ούτε η ασφάλεια του στους δρόμους.

ΙΑΒΕΡΗΣ (Κανάλι: ET3, Φεβρουάριος 2010)

Σημ: Υπολογίζεται ότι σήμερα (επίσημα στοιχεία 2015) στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούν πάνω από 2 εκατομμύρια οχήματα που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, ενώ και ο αριθμός των δικύκλων που δεν έχουν ελεγχθεί φτάνει το 1 εκατομμύριο.

Περισσότερες Απόψεις

Απόγνωση
Είναι αναγκαίο, επιβεβλημένο και ηθικά υποχρεωτικό για την Οικονομική Σωτηρία της Χώρας, να υπάρξει η Σωτηρία της Ζωής, της Ακεραιότητας και του ''Κοινωνικού Βιος'' των Ελλήνων που Χάνονται άδικα, συν...(περισσότερα)
Ξέρω να οδηγώ...
... σημαίνει ότι ξέρω να οδηγώ το όχημα μου με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην εμπλέκομαι σε τροχαία δυστυχήματα. ...(περισσότερα)
Ποιος θα με θέλει;
Το φορτηγό δεν μπόρεσε, δεν πρόλαβε καν να προσπαθήσει να αποφύγει την μικρούλα με το ποδήλατο της που διέσχιζε τον παγωμένο από το χιόνι δρόμο. Το μικρό κορίτσι -δυστυχώς(;) για αυτήν- έζησε. ...(περισσότερα)

S5 Box