ΑΠΟΨΕΙΣ

Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται!

- Ο Έλληνας είναι Ασυνείδητος, Ανόητος και Αλήτης-πολίτης, εχθρός της Πατρίδας του, που ΔΕΝ σέβεται ούτε τον εαυτό του, ούτε την οικογένεια του, ούτε τους συμπολίτες του, με τα ρουσφέτια και τις αρπαχτές του, που δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Υγεία του, ούτε η Παιδεία του Παιδιού του, ούτε η ασφάλεια του στους δρόμους.

ΙΑΒΕΡΗΣ (Κανάλι: ET3, Φεβρουάριος 2010)

Σημ: Υπολογίζεται ότι σήμερα (επίσημα στοιχεία 2015) στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούν πάνω από 2 εκατομμύρια οχήματα που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, ενώ και ο αριθμός των δικύκλων που δεν έχουν ελεγχθεί φτάνει το 1 εκατομμύριο.

Περισσότερες Απόψεις

Το ψυχογράφημα των ''Ελλοίνων'' οδηγών...
Να σταματήσουν τα οριζόντια, άδικα, φορολογικά χαράτσια κατά παντός πολίτη και να έρθουν κάθετα σκληρά μέτρα κατά παντός αλήτη! ...(περισσότερα)
Τηλε-Ανοησίες
Οι Δημοσιογράφοι ρωτούν για λογαριασμό ''λέει'' των πελατών πολιτών, τους εκπροσώπους, των άθλια ιδιοτελών κομμάτων, αν προτίθεται να μειώσουν τους φόρους. ...(περισσότερα)
Απόλαυση
Ερωτική, γαστρονομική, καπνιστική, "αλκοολική", οδηγική. Όλες οι δραστηριότητες, που έχουν σαν στόχο την ευχαρίστηση των αισθήσεων μας, αν γίνονται αλόγιστα, χωρίς προβληματισμό, σύνεση, συναίσθη...(περισσότερα)

S5 Box