ΑΠΟΨΕΙΣ

Όμως θα έπρεπε και οι δύο να βροντοφωνάξουν στην Γενοκτονία που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή στην φονική Ελληνική και γεμάτη σφάλματα άσφαλτο.

Και για μεν την πρώτη αναγγελία, δικαιούνται αμφότεροι να θυμώνουν, να εξοργίζονται και να προειδοποιούν καθότι και οι δύο με απόφαση του Ελληνικού λαού μπορούν και πρέπει να αποφασίζουν την παραπομπή για τιμωρία των αθλίων που διαπράττουν τέτοιες αθλιότητες και αλητείες.
Για την δεύτερη όμως θα πρέπει πριν την ξεστομίσουν, οι ίδιοι και οι περί αυτούς (Συντεταγμένη Πολιτεία) να αλλάξουν οι ίδιοι οδικές συμπεριφορές και να συνειδητοποιήσουν ότι ο Θάνατος και η αναπηρίες στους δρόμους είναι το τραγικότερο ΕΘΝΙΚΟ μας ΘΕΜΑ που τα τελευταία πολλά χρόνια αφανίζει, ξεκληρίζει, ξεπαστρεύει, καταστρέφει, διαλύει ανθρώπινες ζωές και ευτυχίες και να προκαλεί ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ.

Τραγικό κοινωνικό φαινόμενο τεραστίου ψυχικού κόστους (και δραχμικού), προσβολής του υποτιθέμενου Πολιτισμού μας και της ανύπαρκτης στους δρόμους κουλτούρας μας , απόλυτο δείγμα ανοησίας και ανείπωτης βλακείας με την οποία ο Έλληνας αντιμετωπίζει το θάνατο και την δυστυχία που του κλείνει το σπίτι σε απίστευτα ελάχιστα δευτερόλεπτα. Άνθρωποι που θεωρούν ότι τα λευκά φέρετρα και τα αναπηρικά καρότσια αφορούν μόνον τους άλλους, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν δυστυχία σε αυτούς αλλά και σε πολλούς άλλους αθώους.

Εάν δεν αφυπνιστεί και εκπαιδευτεί η Συνείδηση των Ελλήνων στους κινδύνους, από τα απάνθρωπα ανελέητα τροχαία, με ενημέρωση, πληροφόρηση και εκπαίδευση από την TV, ραδιόφωνο και τα ΜΜΕ γενικά καθώς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα από όπου θα βγαίνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ με Συνείδηση και Αγωγή, ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσει το αίμα στους δρόμους.

Μόνο από "ανθρώπους" με "ανθρωπιά" για τον εαυτό τους και τους άλλους και με γνώση των αδυναμιών τους και ανικανοτήτων τους στην άσφαλτο, με αυτογνωσία δηλαδή , θα υπάρξουν σημαντικές ¨πράξεις ζωής¨ και πολιτικές αποφάσεις Ζωτικής σημασίας, για την αντιμετώπιση της γενοκτονίας από τροχούς , χωρίς χάσιμο άλλου χρόνου βέβαια.

Φτάνει πια! Στην ανοησία που μας στέλνει στους τάφους και τις αναπηρικές καρέκλες.
Φτάνει πια! Στην δυστυχία χωρίς λόγo.
Φτάνει πια!

Περισσότερες Απόψεις

Φτάνει πια!
Όμως θα έπρεπε και οι δύο να βροντοφωνάξουν στην Γενοκτονία που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή στην φονική Ελληνική και γεμάτη σφάλματα άσφαλτο. ...(περισσότερα)
Με άπειρη υποκρισία τα ΜΜΕ και ο πολιτικο-κομματικός χώρος αναφέρονται με ανησυχία "λέει" "σαν γνήσιες κατίνες" στις πυρκαγιές (όπως και στα ναυάγια, στις πλημμύρες, στις κατολισθήσεις κλπ.) με εκτετα...(περισσότερα)
Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)

S5 Box