ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε όλα τα κανάλια σε όλες τις εκπομπές-ρεπορτάζ με όλους τους δημοσιογράφους, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μια εκπομπή προγραμματισμένα αφιερωμένη (και όχι λόγω κάποιου απρόσμενου και ξαφνικού, ομαδικού ξεκληρίσματος "τροχαίου") στο Ζωτικής Σημασίας και σημαντικότητας θέμα της Οδικής Ασφάλειας, του τροχαίου Δυστυχήματος και της επί της ασφάλτου καθημερινής ανελέητης Γενοκτονίας.

Οικονομία, διαπλοκή, εισόδημα, "αποδείξεις", ακρίβεια, Ολυμπιακή, ΔΕΗ, συντάξεις, ΕΟΚ, Νόσος των πουλερικών και των τρελών Αγελάδων, παραδικαστικό, χρηματιστήριο, ποδόσφαιρο, εξαγωγές, εισαγωγές, συναυλίες, γκαλά, υποκλοπές, μεταγωγές, δικηγορίστικα, ομοφυλοφιλικά, και χιλιάδες ακόμη ασήμαντα , σε σχέση με την Ανθρώπινη Ζωή, Ακεραιότητα και ευτυχία "παίζουν" καθημερινά, εκνευριστικά και ανόητα.

Αιτία; Η ασυνειδησία, ανοησία, άγνοια, αναισθησία, αδιαφορία και όχι μόνο , όλων σχεδόν των Ελλήνων και της κοινής γνώμης, που "καθορίζει" Τελικά και την υψηλή τηλεθέαση σε ασήμαντα για την αληθινή βελτίωση της ποιότητας της Ζωής μας και της ίδιας της Ζωής μας Θέματα.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Τι φταίει;
Τα ατυχήματα δε γίνονται επειδή ο Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί, αλλά επειδή δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. ...(περισσότερα)
Road Bullying
Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογ...(περισσότερα)
Αδικία
Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμ...(περισσότερα)

S5 Box