ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε όλα τα κανάλια σε όλες τις εκπομπές-ρεπορτάζ με όλους τους δημοσιογράφους, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μια εκπομπή προγραμματισμένα αφιερωμένη (και όχι λόγω κάποιου απρόσμενου και ξαφνικού, ομαδικού ξεκληρίσματος "τροχαίου") στο Ζωτικής Σημασίας και σημαντικότητας θέμα της Οδικής Ασφάλειας, του τροχαίου Δυστυχήματος και της επί της ασφάλτου καθημερινής ανελέητης Γενοκτονίας.

Οικονομία, διαπλοκή, εισόδημα, "αποδείξεις", ακρίβεια, Ολυμπιακή, ΔΕΗ, συντάξεις, ΕΟΚ, Νόσος των πουλερικών και των τρελών Αγελάδων, παραδικαστικό, χρηματιστήριο, ποδόσφαιρο, εξαγωγές, εισαγωγές, συναυλίες, γκαλά, υποκλοπές, μεταγωγές, δικηγορίστικα, ομοφυλοφιλικά, και χιλιάδες ακόμη ασήμαντα , σε σχέση με την Ανθρώπινη Ζωή, Ακεραιότητα και ευτυχία "παίζουν" καθημερινά, εκνευριστικά και ανόητα.

Αιτία; Η ασυνειδησία, ανοησία, άγνοια, αναισθησία, αδιαφορία και όχι μόνο , όλων σχεδόν των Ελλήνων και της κοινής γνώμης, που "καθορίζει" Τελικά και την υψηλή τηλεθέαση σε ασήμαντα για την αληθινή βελτίωση της ποιότητας της Ζωής μας και της ίδιας της Ζωής μας Θέματα.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

42
42 νεκροί από τροχαίο (23 Οκτωβρίου 2015) στην Γαλλία. Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος Ολάντ έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στους δυστυχισμένους συγγενείς των θυμάτων. ...(περισσότερα)
Δημοσιογράφοι
Οι Δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας τους μιλάνε πολύ για αυτά που δεν ξέρουν(!) δηλαδή ότι δεν ξέρουν να οδηγούν και να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ότι δεν ξέρουν να φυλάγονται από οδικούς κινδύνους,...(περισσότερα)
Μου λείπει!
145ο χλμ Κορίνθου-Πατρών. Το σημείο «0», το σημείο που ο Πάνος έφυγε κάποια στιγμή του χρόνου, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο για πάντα από την Ζωή. Μια «εγκλωβισμένη» μετωπική σύγκρουση μέσα στο σώμα ...(περισσότερα)

S5 Box