ΑΠΟΨΕΙΣ

Απόλυτα συγκρίσιμες έννοιες. Έτσι όταν ένας άριστα καταρτισμένος επιστήμονας γιατρός προσπαθεί, καθυστερημένα βέβαια, να θεραπεύσει μια πολύ προχωρημένη βαριά ασθένεια (σε άρρωστο που βρίσκεται στα τελευταία στάδια του προβλήματος της Υγείας του)

τότε οι γνώσεις του από το Πανεπιστήμιο δεν μπορούν να εφαρμοστούν αποτελεσματικά καθώς η τραγική ''πραγματικότητα'' είναι μη αναστρέψιμη και εύκολα πια το τέλος (από καταστροφή όλων των ζωτικών οργάνων που δεν λειτουργούν πια) Εγγύς λόγω κατάπτωσης του οργανισμού.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την βαριά άρρωστη οικονομία της Χώρας που βλέπει το ''θάνατο'' της καθώς όλοι οι ζωτικοί μηχανισμοί (συστήματα) ''ρετάροντας'' τρεμοσβήνουν με τον ''οργανισμό του Κράτους'' σε πλήρη κατάρρευση.

Ακόμη και ο καλύτερος (χωρίς πασαρέλες βέβαια και άψογες αγγλικούρες) οικονομικός επιστήμων, ο οποίος θα πετύχαινε να οργανώσει με προσοχή και προβλέψιμο στρατηγικό προγραμματισμό την οικονομία πριν αυτή αρρωστήσει βέβαια, δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει εκ’ των υστέρων την από σήψη διαφθοράς γάγγραινα της Ελληνικής σε ρόγχο θανάτου πτώχευσης.

Λυπάμαι κύριε Υπουργέ αλλά δυστυχώς το τέλος πια έφτασε. Μόνον αν ο Οργανισμός - Λαός - Πολίτες αποφασίσουν να εφαρμόσουν τα αναγκαία θεραπευτικά αλλά και επώδυνα ''χειρουργεία'' και συνεργαστούν αποφασιστικά και αγόγγυστα θα μπορέσουν να μείνουν ζωντανοί.

Οι άθλιες διεφθαρμένες φοροδιαφυγές, φοροκλοπές, εισφοροδιαφυγές, λαδώματα, διαπλοκές και εχθρικές για την Πατρίδα άνομες πράξεις καθ’ οδόν αυτοκτονίας πρέπει να τελειώσουν τώρα.!

Η ανομία δεν είναι Δημοκρατία, είναι δικτατορία της ανόητης οχλοκρατίας.

Πρώτη Πράξη Ζωής για βελτίωση Νου και Συνείδησης είναι η πάταξη της αντικοινωνικά υπανάπτυκτης Οδικής Γενοκτονίας που στοιχίζει εκτός από τον θάνατο και τις αναπηρίες σε χιλιάδες νέους (αναπαραγωγικούς και παραγωγικούς) και 10 δις. ευρώ κάθε χρόνο, στην ετοιμοθάνατη οικονομία, πεταμένα ματωμένα στην άσφαλτο, σπαταλημένα βλακωδώς ανήθικα από το Κοινωνικό Κράτος.

Τελειώστε λοιπόν την Υπανάπτυξη τώρα μπας και αρχίσει επιτέλους να εμφανίζεται η Ανάπτυξη και έτσι ζήσουν με Αξιοπρέπεια πια τα παιδιά των ανθρώπων της Ελλάδας σαν καλοί πολίτες του πλανήτη.

 ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Αδικία
Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμ...(περισσότερα)
Εξοπλισμός... Νου
Τα πιο πολλά Τροχαία Δυστυχήματα συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 50 χιλιόμετρα την ώρα. ...(περισσότερα)
Τι φταίει;
Τα ατυχήματα δε γίνονται επειδή ο Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί, αλλά επειδή δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. ...(περισσότερα)

S5 Box