ΑΠΟΨΕΙΣ

Απόλυτα συγκρίσιμες έννοιες. Έτσι όταν ένας άριστα καταρτισμένος επιστήμονας γιατρός προσπαθεί, καθυστερημένα βέβαια, να θεραπεύσει μια πολύ προχωρημένη βαριά ασθένεια (σε άρρωστο που βρίσκεται στα τελευταία στάδια του προβλήματος της Υγείας του)

τότε οι γνώσεις του από το Πανεπιστήμιο δεν μπορούν να εφαρμοστούν αποτελεσματικά καθώς η τραγική ''πραγματικότητα'' είναι μη αναστρέψιμη και εύκολα πια το τέλος (από καταστροφή όλων των ζωτικών οργάνων που δεν λειτουργούν πια) Εγγύς λόγω κατάπτωσης του οργανισμού.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την βαριά άρρωστη οικονομία της Χώρας που βλέπει το ''θάνατο'' της καθώς όλοι οι ζωτικοί μηχανισμοί (συστήματα) ''ρετάροντας'' τρεμοσβήνουν με τον ''οργανισμό του Κράτους'' σε πλήρη κατάρρευση.

Ακόμη και ο καλύτερος (χωρίς πασαρέλες βέβαια και άψογες αγγλικούρες) οικονομικός επιστήμων, ο οποίος θα πετύχαινε να οργανώσει με προσοχή και προβλέψιμο στρατηγικό προγραμματισμό την οικονομία πριν αυτή αρρωστήσει βέβαια, δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει εκ’ των υστέρων την από σήψη διαφθοράς γάγγραινα της Ελληνικής σε ρόγχο θανάτου πτώχευσης.

Λυπάμαι κύριε Υπουργέ αλλά δυστυχώς το τέλος πια έφτασε. Μόνον αν ο Οργανισμός - Λαός - Πολίτες αποφασίσουν να εφαρμόσουν τα αναγκαία θεραπευτικά αλλά και επώδυνα ''χειρουργεία'' και συνεργαστούν αποφασιστικά και αγόγγυστα θα μπορέσουν να μείνουν ζωντανοί.

Οι άθλιες διεφθαρμένες φοροδιαφυγές, φοροκλοπές, εισφοροδιαφυγές, λαδώματα, διαπλοκές και εχθρικές για την Πατρίδα άνομες πράξεις καθ’ οδόν αυτοκτονίας πρέπει να τελειώσουν τώρα.!

Η ανομία δεν είναι Δημοκρατία, είναι δικτατορία της ανόητης οχλοκρατίας.

Πρώτη Πράξη Ζωής για βελτίωση Νου και Συνείδησης είναι η πάταξη της αντικοινωνικά υπανάπτυκτης Οδικής Γενοκτονίας που στοιχίζει εκτός από τον θάνατο και τις αναπηρίες σε χιλιάδες νέους (αναπαραγωγικούς και παραγωγικούς) και 10 δις. ευρώ κάθε χρόνο, στην ετοιμοθάνατη οικονομία, πεταμένα ματωμένα στην άσφαλτο, σπαταλημένα βλακωδώς ανήθικα από το Κοινωνικό Κράτος.

Τελειώστε λοιπόν την Υπανάπτυξη τώρα μπας και αρχίσει επιτέλους να εμφανίζεται η Ανάπτυξη και έτσι ζήσουν με Αξιοπρέπεια πια τα παιδιά των ανθρώπων της Ελλάδας σαν καλοί πολίτες του πλανήτη.

 ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Πόσο;
Τα άθλια ΤV-κάναλα των ΜΜΕ και οι ''Κομματικοί'', για 5 τουλάχιστον χρόνια τώρα, μας έχουν ζαλίσει τα ''Μέζεα'' επαναλαμβάνοντας αντικοινωνικά και ενοχλητικά πια, για χιλιάδες φορές, πόσες εταιρείες έ...(περισσότερα)
ΚΤΕΟ: Τεχνικοί έλεγχοι ''Μαϊμού''
Αυτοί που ''λαδώνουν'' και αυτοί που τα ''παίρνουν'' είναι ηθικοί αυτουργοί ενός ''εγκλήματος'' και θα έπρεπε να ντρέπονται και να συλλαμβάνονται! ...(περισσότερα)
Ασήμαντη Είδηση
Τα τραγικά και κοινωνικά μη χρήσιμα έως και βλαπτικά ΜΜΕ, την Μεγάλη Παρασκευή στις ειδήσεις τους έδειξαν την μετωπική σύγκρουση πούλμαν εκδρομικού με βυτιοφόρο καυσίμων στο τέλος σχεδόν του δελτίου τ...(περισσότερα)

S5 Box