ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα τραγικά και κοινωνικά μη χρήσιμα έως και βλαπτικά ΜΜΕ, την Μεγάλη Παρασκευή στις ειδήσεις τους έδειξαν την μετωπική σύγκρουση πούλμαν εκδρομικού με βυτιοφόρο καυσίμων στο τέλος σχεδόν του δελτίου τους, σαν Ασήμαντη Είδηση.


Ασήμαντη βέβαια είδηση (για τα ασήμαντα ανθρωποειδή υποκείμενα των κωλοκάναλων) ο θάνατος 40 μαθητών - αθλητών που κάηκαν στην πυρκαγιά μετά το τροχαίο (Μαρόκο, 14 Απριλίου 2015) που βύθισε 40 οικογένειες στην βαθύτερη χωρίς επιστροφή απόγνωση*.

Οι υπόλοιποι νεαροί επιβάτες μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι και με τρομερά εγκαύματα στα Νοσοκομεία με τους γονείς τους να βιώνουν την μέγιστη αγωνία για την ''άτυχη τύχη'' των παιδιών τους.

Κάποιος πρέπει επιτέλους να επιβάλλει στις τηλεοπτικές αυτές τραγικά επικίνδυνες και ανόητες κατίνες να βγάζουν τον σκασμό στα αντικοινωνικά και άθλια θέματα (βλ. Τρομοκρατία, Τζιχάντ, μασκοφόρα αλητεία κλπ.) και αντίθετα να αναπαράγουν τις κοινωνικές ειδήσεις - μηνύματα παιδείας στους αποδέκτες τηλεθεατές.

* Την απόγνωση των γονιών που θάβουν τα παιδιά τους.

Σημ.: Τα ΜΜΕ μας ενημέρωσαν ''ας πούμε'' για το πού θα κάνουν Πάσχα οι Πολιτικοί Αρχηγοί (σ.σ. και είχαμε μια φαγούρα), ή για τα ελκυστικού θεάματος έθιμα (ρουκέτες, μπαλωθιές, δυναμίτες κλπ.) που θα ακρωτηριάσουν τελικά καμιά 10αριά ''θαρραλέους'' συμπολίτες μας και θα βυθίσουν τα σπίτια τους στην ''ασήμαντη'' Δυστυχία.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Εξαθλίωση ''λάου λάου'' του Λαού
Τα μόνα ισοδύναμα αντισταθμιστικά στα άδικα σκληρά (!) μέτρα κατά παντός πολίτη δεν είναι μόνον η ανέφικτη πια και ουτοπική παραγωγή πλούτου, αλλά πάνω από όλα το άμεσο σταμάτημα επιτέλους της, χωρίς ...(περισσότερα)
Εκπαίδευση Συνείδησης Ανθρώπων...
... και όχι μόνον οδηγών, μια και η «Αυτοκινούμενη Ζωή», αφορά την ύπαρξη όλων των Ελλήνων που οδηγούν, συνοδηγούν, επιβαίνουν σε τροχοφόρα, περπατούν ή τρέχουν και γενικότερα συμμετέχουν σε δυστυχήμα...(περισσότερα)
ΚΟΚ = Απαξίωση της ανθρώπινης ζωής
Ο ΚΟΚ απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή, λέγοντας στον κάθε Έλληνα ότι η ζωή του είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τα λεφτά του. ...(περισσότερα)

S5 Box