ΑΠΟΨΕΙΣ

Ό,τι κινείται στους Δημόσιους Χώρους, Δρόμους, Πεζοδρόμια, Πλατείες, Εθνικά Δίκτυα, Επαρχιακές Οδούς κλπ. όπου και εκτίθεται σε δημόσια θέαση η παραβατικότητα-εγκληματικότητα του, να τιμωρείται πάραυτα και αυτόφωρα, χωρίς εισαγγελική εντολή, από τα αρμόδια εκτελεστικά όργανα.

Έτσι κάθε κακουργηματική οδικά πράξη υπονόμευσης και απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής, ακεραιότητας, αξιοπρέπειας και ''βιος'' αυτόματα να καταστέλλεται με κάθε νόμιμο τρόπο: Σύλληψη με χειροπέδες, κράτηση, κοινωνική εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, δωρεά αίματος και ζωτικών οργάνων, φυλάκιση, έλεγχος φορολογικός - ασφαλιστικός - χρεών στο δημόσιο, πρόστιμα εξοντωτικά (χωρίς εκπτώσεις), διακοπή ρεύματος και νερού, τοποθέτηση ''αυτοκόλλητου'' στο όχημα, κατάσχεση αυτοκινήτου και περιουσιακών στοιχείων, πιθανότητα απόλυσης από την εργασία του, αφαίρεση διπλώματος, Δικαιώματος Ψήφου και ανθρωπιστικής βοήθειας και τέλος Δημόσια Διαπόμπευση (ΜΜΕ)!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Φτάνει πια!
Όμως θα έπρεπε και οι δύο να βροντοφωνάξουν στην Γενοκτονία που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή στην φονική Ελληνική και γεμάτη σφάλματα άσφαλτο. ...(περισσότερα)
Εξοπλισμός... Νου
Τα πιο πολλά Τροχαία Δυστυχήματα συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 50 χιλιόμετρα την ώρα. ...(περισσότερα)
11 ημέρες = 16 νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου είχαν πολλές απώλειες, από ατυχήματα στους δρόμους. ...(περισσότερα)

S5 Box