ΑΠΟΨΕΙΣ

Ό,τι κινείται στους Δημόσιους Χώρους, Δρόμους, Πεζοδρόμια, Πλατείες, Εθνικά Δίκτυα, Επαρχιακές Οδούς κλπ. όπου και εκτίθεται σε δημόσια θέαση η παραβατικότητα-εγκληματικότητα του, να τιμωρείται πάραυτα και αυτόφωρα, χωρίς εισαγγελική εντολή, από τα αρμόδια εκτελεστικά όργανα.

Έτσι κάθε κακουργηματική οδικά πράξη υπονόμευσης και απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής, ακεραιότητας, αξιοπρέπειας και ''βιος'' αυτόματα να καταστέλλεται με κάθε νόμιμο τρόπο: Σύλληψη με χειροπέδες, κράτηση, κοινωνική εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, δωρεά αίματος και ζωτικών οργάνων, φυλάκιση, έλεγχος φορολογικός - ασφαλιστικός - χρεών στο δημόσιο, πρόστιμα εξοντωτικά (χωρίς εκπτώσεις), διακοπή ρεύματος και νερού, τοποθέτηση ''αυτοκόλλητου'' στο όχημα, κατάσχεση αυτοκινήτου και περιουσιακών στοιχείων, πιθανότητα απόλυσης από την εργασία του, αφαίρεση διπλώματος, Δικαιώματος Ψήφου και ανθρωπιστικής βοήθειας και τέλος Δημόσια Διαπόμπευση (ΜΜΕ)!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ασήμαντη Είδηση
Τα τραγικά και κοινωνικά μη χρήσιμα έως και βλαπτικά ΜΜΕ, την Μεγάλη Παρασκευή στις ειδήσεις τους έδειξαν την μετωπική σύγκρουση πούλμαν εκδρομικού με βυτιοφόρο καυσίμων στο τέλος σχεδόν του δελτίου τ...(περισσότερα)
For Ever
Βαρουφάκης οδηγός με δεμένο κράνος αλλά Τσακαλώτος συνοδηγός με κρανίο πλήρως απροστάτευτο ξεκίνησαν με μοτοσυκλέτα και βγήκαν από το ''Μαξίμου'' με κατεύθυνση το ''Πρώτο'' (!) ή κάποια ΜΕΘ. Εύγε...(περισσότερα)
Για τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
Η περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης δεν είναι και από τους καλύτερους δρόμους στην Ελλάδα. Είναι γνωστό αυτό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι όμως στο μυαλό αυτών των ανθρώπων που ταξιδεύουν. ...(περισσότερα)

S5 Box