ΑΠΟΨΕΙΣ

Όπως κάθε 3η Κυριακή του Νοεμβρίου, έτσι και η ερχόμενη, θεωρείται παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Εκείνη η μέρα όμως δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου στην πραγματικότητα για τα θύματα τροχαίων. Οι νεκροί δεν θα επιστρέψουν από κανένα αφιέρωμα σε αυτούς.

Οι παράλυτοι δεν θα περπατήσουν επειδή κολλήθηκαν πέντε αφίσες παραπάνω.

Οι γονείς δεν περιμένουν μια μέρα τον χρόνο για να θυμηθούν το χαμένο στον δρόμο παιδί τους.

Η κοινωνία δεν θα αφυπνιστεί επειδή μόνο μια μέρα τον χρόνο κάποιος θα της πει να φοράει ζώνη και κράνος.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι μέρα μνήμης, μέρα αφύπνισης, μέρα που μπορείς να αποφασίσεις αν θες να ζήσεις ή να πεθάνεις σε έναν δρόμο. Μέρα που μπορείς να μεταδώσεις στους αγαπημένους σου το μήνυμα της σωστής Οδικής Συμπεριφοράς. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ την δυνατότητα να χαίρεσαι την αγκαλιά των αγαπημένων σου, νιώσε ευγνωμοσύνη για αυτό.

Απέκτησε την αυτοεκτίμηση που σου αξίζει και προφύλαξε τον εαυτό σου. Θυμήσου… πριν κλείσεις την πόρτα, κοίταξέ τους, Σκέψου πόσες αγκαλιές σε περιμένουν και γύρνα σώος σε αυτούς, ΑΚΟΜΗ προλαβαίνεις.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

TV και DVD σενάρια Οδικής Ασφάλειας;
Αληθινά Σενάρια, επί ασφάλτου, Δυστυχημάτων με πραγματικούς Πρωταγωνιστές τα θύματα (ολόκληρες οικογένειες) των "τροχαίων" και τους τραγικούς συγγενείς και φίλους, που βιώνουν τα φριχτά αυτά Αποτελέσμ...(περισσότερα)
Τροχαία Γενοκτονία
Σε 5 ημέρες (από 20 έως 24 Ιανουαρίου 2017) είχαμε 12 Νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες... ...(περισσότερα)
Μας λείπει
Θεέ μου πόσο μας λείπει το γέλιο του, οι καυγάδες του, οι αγριάδες του, τα σφυρίγματα του, οι σκοποί που τραγουδούσε, οι φωνάρες του, το ποδοβολητό του. ...(περισσότερα)

S5 Box