ΑΠΟΨΕΙΣ

Όπως κάθε 3η Κυριακή του Νοεμβρίου, έτσι και η ερχόμενη, θεωρείται παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Εκείνη η μέρα όμως δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου στην πραγματικότητα για τα θύματα τροχαίων. Οι νεκροί δεν θα επιστρέψουν από κανένα αφιέρωμα σε αυτούς.

Οι παράλυτοι δεν θα περπατήσουν επειδή κολλήθηκαν πέντε αφίσες παραπάνω.

Οι γονείς δεν περιμένουν μια μέρα τον χρόνο για να θυμηθούν το χαμένο στον δρόμο παιδί τους.

Η κοινωνία δεν θα αφυπνιστεί επειδή μόνο μια μέρα τον χρόνο κάποιος θα της πει να φοράει ζώνη και κράνος.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι μέρα μνήμης, μέρα αφύπνισης, μέρα που μπορείς να αποφασίσεις αν θες να ζήσεις ή να πεθάνεις σε έναν δρόμο. Μέρα που μπορείς να μεταδώσεις στους αγαπημένους σου το μήνυμα της σωστής Οδικής Συμπεριφοράς. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ την δυνατότητα να χαίρεσαι την αγκαλιά των αγαπημένων σου, νιώσε ευγνωμοσύνη για αυτό.

Απέκτησε την αυτοεκτίμηση που σου αξίζει και προφύλαξε τον εαυτό σου. Θυμήσου… πριν κλείσεις την πόρτα, κοίταξέ τους, Σκέψου πόσες αγκαλιές σε περιμένουν και γύρνα σώος σε αυτούς, ΑΚΟΜΗ προλαβαίνεις.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Αδικία
Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμ...(περισσότερα)
Πότης... εξ αλητείας φονιάς
Η Οδήγηση υπό την επήρεια Αλκοόλ είναι έγκλημα, κακουργηματική πράξη, χρειάζεται σύλληψη με χειροπέδες. ...(περισσότερα)
Ασφαλιστικό: Διάγνωση Αιτίας
Φίλτατοι δημοσιογράφοι, στις εκπομπές σας καθημερινά αναπαράγονται Συνεχώς και ακατάπαυστα τα προβλήματα της οριζόντιας Μείωσης Συντάξεων (σύμπτωμα) καθώς και διάφοροι (χωρίς όμως διάγνωση Αιτίας) λάθ...(περισσότερα)

S5 Box