ΑΠΟΨΕΙΣ

Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμε χρήματα (λόγω οικονομικής κρίσης) να υποστηρίξουμε τους αθλητές μας αυτούς έτσι ώστε να σαρώνουν τα μετάλλια στις Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές ημερίδες στίβου αυτές.


Όλοι βέβαια συμφώνησαν (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες κλπ.) απόλυτα και σωστά έπραξαν! Κανένας όμως χωρίς Νου και κοινωνικά ασυνείδητος δεν είπε, ''καθώς δεν ένιωθε'', ότι Αδικία είναι που τα παιδιά αυτά έμειναν και είναι μόνιμα ανάπηρα, χωρίς λόγο, μετά από μια οδική αβλεψία και έλλειψη βέβαια αυτοεκτίμησης που ουσιαστικά ''έκλεισε'' τα σπίτια τους.

Σημ.: Τώρα βέβαια ποιο άραγε μετάλλιο μπορεί να απαλύνει την αναπηρία σε σχέση με την αρτιμέλεια (;) αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ένα θέμα Νου και πρόληψης των πολιτών και του κράτους.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Η Τρίτη Λύση
Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'...(περισσότερα)
Τυφλοί και Κουφοί
Το Ελληνικό Κράτος από τα 76 δις. ευρώ συνολικά ανείσπραχτες οφειλές μπαταχτσήδων, φοροκλεφτών, ανήθικων λεχριτών, θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει ''λέει'' το πολύ 9 δις. ευρώ για μια φορά και μόνο ...(περισσότερα)
Πόσο;
Τα άθλια ΤV-κάναλα των ΜΜΕ και οι ''Κομματικοί'', για 5 τουλάχιστον χρόνια τώρα, μας έχουν ζαλίσει τα ''Μέζεα'' επαναλαμβάνοντας αντικοινωνικά και ενοχλητικά πια, για χιλιάδες φορές, πόσες εταιρείες έ...(περισσότερα)

S5 Box