ΑΠΟΨΕΙΣ

Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμε χρήματα (λόγω οικονομικής κρίσης) να υποστηρίξουμε τους αθλητές μας αυτούς έτσι ώστε να σαρώνουν τα μετάλλια στις Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές ημερίδες στίβου αυτές.


Όλοι βέβαια συμφώνησαν (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες κλπ.) απόλυτα και σωστά έπραξαν! Κανένας όμως χωρίς Νου και κοινωνικά ασυνείδητος δεν είπε, ''καθώς δεν ένιωθε'', ότι Αδικία είναι που τα παιδιά αυτά έμειναν και είναι μόνιμα ανάπηρα, χωρίς λόγο, μετά από μια οδική αβλεψία και έλλειψη βέβαια αυτοεκτίμησης που ουσιαστικά ''έκλεισε'' τα σπίτια τους.

Σημ.: Τώρα βέβαια ποιο άραγε μετάλλιο μπορεί να απαλύνει την αναπηρία σε σχέση με την αρτιμέλεια (;) αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ένα θέμα Νου και πρόληψης των πολιτών και του κράτους.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Δημοσιογράφοι
Οι Δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας τους μιλάνε πολύ για αυτά που δεν ξέρουν(!) δηλαδή ότι δεν ξέρουν να οδηγούν και να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ότι δεν ξέρουν να φυλάγονται από οδικούς κινδύνους,...(περισσότερα)
Νέοι = Κακοί οδηγοί;
Συνήθως:Τα παιδιά των ηθοποιών γίνονται ηθοποιοί...Τα παιδιά γιατρών γίνονται γιατροί...Τα παιδιά αθλητών γίνονται αθλητές... ...(περισσότερα)
Ταξί και Ζώνες ασφαλείας...
Προτιμώ να ανοίξετε θέμα (για την ζώνη ασφαλείας) από το να ανοίξουμε Τάφους. Λειτουργήστε σαν πρότυπα για την ασφάλεια την δική σας και των συνοδηγών-πελατών σας. ...(περισσότερα)

S5 Box