ΑΠΟΨΕΙΣ

Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμε χρήματα (λόγω οικονομικής κρίσης) να υποστηρίξουμε τους αθλητές μας αυτούς έτσι ώστε να σαρώνουν τα μετάλλια στις Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές ημερίδες στίβου αυτές.


Όλοι βέβαια συμφώνησαν (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες κλπ.) απόλυτα και σωστά έπραξαν! Κανένας όμως χωρίς Νου και κοινωνικά ασυνείδητος δεν είπε, ''καθώς δεν ένιωθε'', ότι Αδικία είναι που τα παιδιά αυτά έμειναν και είναι μόνιμα ανάπηρα, χωρίς λόγο, μετά από μια οδική αβλεψία και έλλειψη βέβαια αυτοεκτίμησης που ουσιαστικά ''έκλεισε'' τα σπίτια τους.

Σημ.: Τώρα βέβαια ποιο άραγε μετάλλιο μπορεί να απαλύνει την αναπηρία σε σχέση με την αρτιμέλεια (;) αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ένα θέμα Νου και πρόληψης των πολιτών και του κράτους.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Απόλαυση
Ερωτική, γαστρονομική, καπνιστική, "αλκοολική", οδηγική. Όλες οι δραστηριότητες, που έχουν σαν στόχο την ευχαρίστηση των αισθήσεων μας, αν γίνονται αλόγιστα, χωρίς προβληματισμό, σύνεση, συναίσθη...(περισσότερα)
11 ½ ημέρες, 22 Νεκροί, 16 σοβαρά τραυματίες...
Χωρίς αυτούς που αποκρύπτονται και χωρίς αυτούς που αγνοούμε... ...(περισσότερα)
Τι φταίει;
Τα ατυχήματα δε γίνονται επειδή ο Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί, αλλά επειδή δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. ...(περισσότερα)

S5 Box