ΑΠΟΨΕΙΣ

Καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής, σχολιάζοντας τα χρυσά μετάλλια που πήραν σε Διεθνείς αγώνες Έλληνες Παραολυμπιονίκες (ανάπηροι στο μέγιστο ποσοστό από ''τροχαία''!) είπε ότι είναι αδικία να μην έχουμε χρήματα (λόγω οικονομικής κρίσης) να υποστηρίξουμε τους αθλητές μας αυτούς έτσι ώστε να σαρώνουν τα μετάλλια στις Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές ημερίδες στίβου αυτές.


Όλοι βέβαια συμφώνησαν (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες κλπ.) απόλυτα και σωστά έπραξαν! Κανένας όμως χωρίς Νου και κοινωνικά ασυνείδητος δεν είπε, ''καθώς δεν ένιωθε'', ότι Αδικία είναι που τα παιδιά αυτά έμειναν και είναι μόνιμα ανάπηρα, χωρίς λόγο, μετά από μια οδική αβλεψία και έλλειψη βέβαια αυτοεκτίμησης που ουσιαστικά ''έκλεισε'' τα σπίτια τους.

Σημ.: Τώρα βέβαια ποιο άραγε μετάλλιο μπορεί να απαλύνει την αναπηρία σε σχέση με την αρτιμέλεια (;) αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ένα θέμα Νου και πρόληψης των πολιτών και του κράτους.

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Εγκατάλειψη
Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που με...(περισσότερα)
Road Graccident
Η Άλυτη Αιτία του "Προβλήματος" της Οδικής Γενοκτονίας (καθώς και Οικονομικής Κρίσης, Κοινωνικής Κατάπτωσης κλπ.) χρεώνεται την ανικανότητα επίλυσης ''Του'' καθώς οι ''αν-αρμόδιοι'' (ανόητοι) είναι συ...(περισσότερα)
Θλιβερή πρωτιά...
Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα... ...(περισσότερα)

S5 Box