ΑΠΟΨΕΙΣ

Το ταμείο "Αλληλεγγύης" (700 εκατ. ευρώ "λέει" *) μπορεί να εξοικονομεί χρηματικούς πόρους (για άσκηση κοινωνικής υποστήριξης) μόνον από το ''ταμείο οδικής προστασίας'' λόγω μείωσης του κόστους των τροχαίων εγκληματικά δυστυχημάτων.

Δηλαδή όταν στο κοινόβιο των δρόμων και των πεζοδρομίων εμφανιστεί τελικά η ''καθ’ οδόν'' και ''επί τροχών'' κοινωνική κατανόηση των ''ελλοίνων'' με ήθος και σεβασμό στα Παιδιά τους, τότε και μόνον τότε θα υπάρξει η δυνατότητα υλοποίησης της ''Αλληλεγγύης'' και της ύπαρξης του κοινωνικού ταμείου της. Να θυμάστε ότι η διαφθορά είναι ευθέως ανάλογη της ''καθ’ οδόν'' ανομίας (έρευνα του Πανεπιστημίου του Ντάρμουθ).

* Από το υπερβάλλον πλεόνασμα (δηλαδή μεγαλύτερο από το 3,5% του ΑΕΠ) και ''λοιπά έσοδα'' (σιγά μη σκίσετε τις τσέπες του καλσόν σας).


ΙΑΒΕΡΗΣ
25 Μαΐου 2016

Περισσότερες Απόψεις

Δεν σας απασχολεί;
Η Γενοκτονία, η μείωση πληθυσμού, η Χώρα γερόντων ΔΕΝ σας απασχολεί; ...(περισσότερα)
Απόγνωση
Είναι αναγκαίο, επιβεβλημένο και ηθικά υποχρεωτικό για την Οικονομική Σωτηρία της Χώρας, να υπάρξει η Σωτηρία της Ζωής, της Ακεραιότητας και του ''Κοινωνικού Βιος'' των Ελλήνων που Χάνονται άδικα, συν...(περισσότερα)
Χρόνος αντίδρασης
Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να αντιδράσει σωστά (όχι απαραίτητα αποτελεσματικά) σε ένα σημαντικό, για την ακεραιότητα μας και την ζωή μας, οπτικό ερέθισμα...(περισσότερα)

S5 Box