ΑΠΟΨΕΙΣ

Το ταμείο "Αλληλεγγύης" (700 εκατ. ευρώ "λέει" *) μπορεί να εξοικονομεί χρηματικούς πόρους (για άσκηση κοινωνικής υποστήριξης) μόνον από το ''ταμείο οδικής προστασίας'' λόγω μείωσης του κόστους των τροχαίων εγκληματικά δυστυχημάτων.

Δηλαδή όταν στο κοινόβιο των δρόμων και των πεζοδρομίων εμφανιστεί τελικά η ''καθ’ οδόν'' και ''επί τροχών'' κοινωνική κατανόηση των ''ελλοίνων'' με ήθος και σεβασμό στα Παιδιά τους, τότε και μόνον τότε θα υπάρξει η δυνατότητα υλοποίησης της ''Αλληλεγγύης'' και της ύπαρξης του κοινωνικού ταμείου της. Να θυμάστε ότι η διαφθορά είναι ευθέως ανάλογη της ''καθ’ οδόν'' ανομίας (έρευνα του Πανεπιστημίου του Ντάρμουθ).

* Από το υπερβάλλον πλεόνασμα (δηλαδή μεγαλύτερο από το 3,5% του ΑΕΠ) και ''λοιπά έσοδα'' (σιγά μη σκίσετε τις τσέπες του καλσόν σας).


ΙΑΒΕΡΗΣ
25 Μαΐου 2016

Περισσότερες Απόψεις

Ζήτημα παιδείας
Το πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, δείχνει για ακόμη μια φορά την έλλειψη παιδείας και τη λανθασμένη νοοτροπία που έχουμε ως κοινωνία, για τη διαδικασία τη...(περισσότερα)
Road Graccident
Η Άλυτη Αιτία του "Προβλήματος" της Οδικής Γενοκτονίας (καθώς και Οικονομικής Κρίσης, Κοινωνικής Κατάπτωσης κλπ.) χρεώνεται την ανικανότητα επίλυσης ''Του'' καθώς οι ''αν-αρμόδιοι'' (ανόητοι) είναι συ...(περισσότερα)
Η ώρα του Πρωθυπουργού
Επιτέλους ήρθε (;) η ηθικά ποθητή και κοινωνικά αναγκαία Ώρα, που ο Πρωθυπουργός της Χώρας θα ενημερώνει μέσω των ΜΜΕ τους Έλληνες και έτσι θα τους ευαισθητοποιεί πάνω στα Ζωτικής Σημασίας Εθνικά Θέμα...(περισσότερα)

S5 Box