ΑΠΟΨΕΙΣ

Το ταμείο "Αλληλεγγύης" (700 εκατ. ευρώ "λέει" *) μπορεί να εξοικονομεί χρηματικούς πόρους (για άσκηση κοινωνικής υποστήριξης) μόνον από το ''ταμείο οδικής προστασίας'' λόγω μείωσης του κόστους των τροχαίων εγκληματικά δυστυχημάτων.

Δηλαδή όταν στο κοινόβιο των δρόμων και των πεζοδρομίων εμφανιστεί τελικά η ''καθ’ οδόν'' και ''επί τροχών'' κοινωνική κατανόηση των ''ελλοίνων'' με ήθος και σεβασμό στα Παιδιά τους, τότε και μόνον τότε θα υπάρξει η δυνατότητα υλοποίησης της ''Αλληλεγγύης'' και της ύπαρξης του κοινωνικού ταμείου της. Να θυμάστε ότι η διαφθορά είναι ευθέως ανάλογη της ''καθ’ οδόν'' ανομίας (έρευνα του Πανεπιστημίου του Ντάρμουθ).

* Από το υπερβάλλον πλεόνασμα (δηλαδή μεγαλύτερο από το 3,5% του ΑΕΠ) και ''λοιπά έσοδα'' (σιγά μη σκίσετε τις τσέπες του καλσόν σας).


ΙΑΒΕΡΗΣ
25 Μαΐου 2016

Περισσότερες Απόψεις

Πόσο;
Τα άθλια ΤV-κάναλα των ΜΜΕ και οι ''Κομματικοί'', για 5 τουλάχιστον χρόνια τώρα, μας έχουν ζαλίσει τα ''Μέζεα'' επαναλαμβάνοντας αντικοινωνικά και ενοχλητικά πια, για χιλιάδες φορές, πόσες εταιρείες έ...(περισσότερα)
Ήταν και αυτός γονιός...
Ο καπνός είχε μείνει στον αέρα και η σκόνη δεν είχε καν ακόμη κατακάτσει από την φρικτή μετωπική έκρηξη-σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων,  που είχαν δώσει ραντεβού μακάβριο σε αυτόν τον δρόμο του θα...(περισσότερα)
Road Bullying
Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογ...(περισσότερα)

S5 Box