ΑΠΟΨΕΙΣ

Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'' αλητών, πελατών-πολιτών που, χωρίς ίχνος κοινωνικής κατανόησης, συνείδησης και Ήθους, κλέβουν Ζωές και καταστρέφουν ''καθ’ οδόν'' την Πατρίδα τους και τα Παιδιά τους.

Φοροκλέφτες, λαμόγια μαύρου χρήματος, νοητικά ανάπηροι εχθροί της Ελλάδας και πάνω από όλα βασικά και αναμφίβολα Φονιάδες και Εξοντωτές Ελληνόπουλων στην άσφαλτο, ετοιμαστείτε για ''αποκεφαλισμό'' της μαγκιάς και σύνθλιψη της αθλιότητάς σας.

Σημ. 1η.: Να μην πληρώνει η Κοινωνία αλλά η αλητεία δηλ. να μην πληρώνουνε οριζόντια και άδικα οι με Νου και Ήθος πολίτες του Κοινωνικού Ιστού αλλά κάθετα και δίκαια οι ανήθικοι αλήτες του οδικού αντικοινωνικού χώρου (δηλ. και πάλι όλοι σχεδόν οι ''ελληνάρες'' δυστυχώς !).

Σημ. 2η.: Τελικά η παράφωνη Συμφωνία πέτυχε μέτρα 8 δις. ευρώ για 17 μήνες, ενώ η Τρίτη Λύση θα εξοικονομούσε, με 50% μείωση στα Οδικά Εγκλήματα, 8.5 δις. ευρώ σε 17 μήνες !.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

23%
ΦΠΑ 23% αντί 13% αντί, θα έλεγα εγώ, 0% που υπάρχει σήμερα στην μόρφωση, στα σχολεία και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πατρίδας μας!Αυξάνει το κόστος μάθησης των Ελληνόπουλων για να μην ''λέει'' αυξηθ...(περισσότερα)
Μποφόρ ανοησίας...
... φυσάνε σε όλους τους δρόμους διπλής κατεύθυνση χωρίς κεντρικό στηθαίο. ...(περισσότερα)
Εγκατάλειψη
Τον κτύπησε, τον σκότωσε και τον πάτησε με το μαύρο χάρο Τζιπ του και τον εγκατέλειψε και τον άφησε Μόνον του και αιμόφυρτο να ξεψυχήσει! Φονιάδες Άθλιοι αλήτες τρομοκράτες και εγκληματίες που με...(περισσότερα)

S5 Box