ΑΠΟΨΕΙΣ

Μεταξύ ρήξης και σκληρών οριζόντια και άδικα αντικοινωνικών μέτρων πρέπει-επιβάλλεται, ηθικά, ο Πρωθυπουργός να επιλέξει την Τρίτη Λύση! Την Λύση των κάθετων δίκαιων μέτρων κατά των ''ασφάλτινων'' αλητών, πελατών-πολιτών που, χωρίς ίχνος κοινωνικής κατανόησης, συνείδησης και Ήθους, κλέβουν Ζωές και καταστρέφουν ''καθ’ οδόν'' την Πατρίδα τους και τα Παιδιά τους.

Φοροκλέφτες, λαμόγια μαύρου χρήματος, νοητικά ανάπηροι εχθροί της Ελλάδας και πάνω από όλα βασικά και αναμφίβολα Φονιάδες και Εξοντωτές Ελληνόπουλων στην άσφαλτο, ετοιμαστείτε για ''αποκεφαλισμό'' της μαγκιάς και σύνθλιψη της αθλιότητάς σας.

Σημ. 1η.: Να μην πληρώνει η Κοινωνία αλλά η αλητεία δηλ. να μην πληρώνουνε οριζόντια και άδικα οι με Νου και Ήθος πολίτες του Κοινωνικού Ιστού αλλά κάθετα και δίκαια οι ανήθικοι αλήτες του οδικού αντικοινωνικού χώρου (δηλ. και πάλι όλοι σχεδόν οι ''ελληνάρες'' δυστυχώς !).

Σημ. 2η.: Τελικά η παράφωνη Συμφωνία πέτυχε μέτρα 8 δις. ευρώ για 17 μήνες, ενώ η Τρίτη Λύση θα εξοικονομούσε, με 50% μείωση στα Οδικά Εγκλήματα, 8.5 δις. ευρώ σε 17 μήνες !.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

11 ημέρες = 16 νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου είχαν πολλές απώλειες, από ατυχήματα στους δρόμους. ...(περισσότερα)
Αύξηση διοδίων
Ναι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου, με κεντρικό στηθαίο (χωρίς "μετωπικές") και δύο (2) + λωρίδα ασφαλείας εκατέρωθεν.  Όχι όπου υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡ...(περισσότερα)
42
42 νεκροί από τροχαίο (23 Οκτωβρίου 2015) στην Γαλλία. Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος Ολάντ έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στους δυστυχισμένους συγγενείς των θυμάτων. ...(περισσότερα)

S5 Box