ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο "Ιαβέρης" απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας, με αφορμή τη συζήτηση σχετικά με τα Πρόστιμα.

Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας (16.02.2017)
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2017
Από: ''Ιαβέρη'' (Μαρκουίζος Αναστάσιος)
Προς: Βουλή των Ελλήνων
Προς: Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας
Υπ' όψιν: Πρόεδρου κου Ουρσουζίδη Γεωργίου

Θέμα: Πρόστιμα Εγκληματικών Παραβάσεων

Θα ήθελα να σας ενημερώσω,
1. Η, μικρής δυνατότητας εσόδων, μείωση των ήδη ''φτηνών'' (σε σχέση με την απώλεια Ανθρώπινης Ζωής) προστίμων, θα οδηγήσει κατ' ευθείαν σε τεράστια αύξηση των Τροχαίων Εγκλημάτων, τα οποία κοστίζουν χιλιάδες φορές περισσότερα χρήματα (από τα ασήμαντα ''προστιμάκια'') στα κοινωνικά ταμεία! Αυτή είναι μια ''μονομερής'' ενέργεια της Κυβέρνησης, τεράστιου οικονομικού κόστους και έτσι μείωσης του ΑΕΠ.
2. Η αστεία άποψη, ''η φθήνια τρώει τον παρά'' που θα αυξήσει την εισπραξημότητα και ακόμη χειρότερα την Οδική Εγκληματικότητα, θα οδηγήσει σίγουρα στην αύξηση της Θνησιμότητας και Αναπηρίας στους επικίνδυνους δρόμους.
3. Χωρίς καμία αμφιβολία η ''παράξενη'' σκέψη αυτή, η οποία, ή κρύβει, πονηρά, Ψηφοθηρικό ''Χάιδεμα Αυτιών'' (άθλιων χρηστών των δρόμων), ή Άγνοια Κινδύνου, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ή ανήθικη ή ανόητη είναι. Να μην ξεχνάμε ότι το ''μαγάρισμα'' αυτό της Οδικής Ασφάλειας (βλ. ευρωπαϊκή επιτροπή οδικής ασφάλειας) αποδεικνύει απόλυτα την απαξίωση στην Ανθρώπινη Ζωή και Ακεραιότητα.
4.Σημειώνω ότι η Άθλια Οδική Παιδεία των Ελλήνων (επί τροχών εγκληματιών) βοηθά στην επικρότηση (αναμενόμενο !) από Αυτούς της Ασυνείδητης και επικίνδυνης αυτής πρότασης, η οποία Πουλάει Θάνατο Φθηνά ! στο λαό των χωρίς Νου ''Ελλοίνων''.
5. Να θυμάστε ότι ο Ανασφάλιστος κοστίζει 10.500 ευρώ ενώ ο ''Ανάπηρος'' 175 ευρώ? ΈΛΕΟΣ !
Ακόμη, ΔΕΝ υπάρχουν τροχαίες παραβάσεις του ΚΟΚ εξ αμελείας αλλά Οδικά Κακουργήματα εξ Αλητείας.

Σημ.: Στο πόνημα των 30 σελίδων για την αντιμετώπιση της Γενοκτονικής ''καθ' οδόν'' μάστιγας που σας έχω ήδη καταθέσει (αν το έχετε μελετήσει) τονίζω και επαναλαμβάνω ότι η βελτίωση της Οδικής Παιδείας (ΜΜΕ), η Εκπαίδευση Συνείδησης των Παιδιών (Εκπαιδευτικά Ιδρύματα), η προληπτική παρουσία της ''τροχαίας'' καθώς και οι κοινωνικές υπηρεσίες (Νοσοκομεία, αιμοδοσία, προσφορά ζωτικών οργάνων κλπ), η κοινωνική εκπαίδευση και τέλος η αύξηση των προστίμων (''ο φόβος φυλάει τα έρημα'') στους αλήτες της ασφάλτου θα έδιναν λύση στο τραγικό Εθνικό Θέμα αυτό.

Να έχετε κατά Νου ότι η μέγιστη ευτυχία είναι η γέννηση Παιδιού και ότι ή μέγιστη δυστυχία είναι ο θάνατος Του.
Τέλος, η πρόταση μου να σταματήσουν άμεσα τα οριζόντια άδικα φορολογικά χαράτσια κατά παντός εξουθενωμένου πια πολίτη και να εφαρμοστούν τώρα ! κάθετα Δίκαια Σκληρά μέτρα κατά παντός Αλήτη !! (φονιά στην άσφαλτο, φοροκλέφτη, διεφθαρμένο, εχθρό της Πατρίδας του) είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται!! (σήμερα, με την Κρίση Κρίσης Νου που περνάμε), ό χωρίς Κοινωνική Κατανόηση και Ήθος Έλληνας !

Φιλικά,

Ιαβέρης

Περισσότερες Απόψεις

Τροχαία Γενοκτονία
Σε 5 ημέρες (από 20 έως 24 Ιανουαρίου 2017) είχαμε 12 Νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες... ...(περισσότερα)
Νέοι = Κακοί οδηγοί;
Συνήθως:Τα παιδιά των ηθοποιών γίνονται ηθοποιοί...Τα παιδιά γιατρών γίνονται γιατροί...Τα παιδιά αθλητών γίνονται αθλητές... ...(περισσότερα)
42
42 νεκροί από τροχαίο (23 Οκτωβρίου 2015) στην Γαλλία. Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος Ολάντ έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στους δυστυχισμένους συγγενείς των θυμάτων. ...(περισσότερα)

S5 Box