ΑΠΟΨΕΙΣ

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η γέννηση ενός παιδιού. Για κάποιους πιο τυχερούς, υπάρχει μια ακόμη πιο ευτυχισμένη στιγμή, είναι η γέννηση ενός εγγονιού. Η πιο τραγική στιγμή όμως, στιγμή απόλυτης απόγνωσης, είναι ο θάνατος ενός παιδιού.


Το πιο σημαντικό δεν είναι το κινηματογραφικού επιπέδου παρανάλωμα που είδαμε όλοι στο ατύχημα της Εθνικής Οδού, αλλά η φόρτιση που προκύπτει, καθώς 3 σπίτια έκλεισαν. Ειδικά για τον πατέρα πρόκειται για την απόλυτη απόγνωση, καθώς πήγε για μια στιγμή στην τουαλέτα και σε λίγα δευτερόλεπτα χάθηκαν όλα, το παιδί του, η σύζυγος αλλά και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Το ατύχημα καθαυτό οφείλεται και σε απίστευτες συγκυρίες, καθώς να περάσει με 200 χιλιόμετρα ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός έχει χάσει τον έλεγχο, από ένα τόσο μικρό άνοιγμα, είναι και μεγάλη ατυχία. Όμως αυτές οι απίστευτες συγκυρίες, έκλεισαν 4 σπίτια. Το ότι έχασαν τη ζωή τους η έγκυος μητέρα, το παιδί της και δύο νέοι 23 νέων αν αυτό δε συνιστά γενοκτονία, τότε τι την συνιστά;

Το μήνυμα απόγνωσης από αυτό το ατύχημα δεν είναι το "παρανάλωμα", αλλά η γενοκτονία που αυτό προκάλεσε. 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

«Τροχαία» Γενοκτονία (Μέρος Γ')
Το Χρονικό ενός προγραμματισμένου θανάτου-Φόνου του παιδιού (μας). Ο Μπαμπάς σε αυτόν τον συνδυασμό "μολότοφ" τι του δίνει να οδηγήσει; Μα το παλιό κουρέλι αυτοκίνητο της οικογένειας, για να "μάθει"&...(περισσότερα)
Road Bullying
Μία Χώρα που έχει πετύχει, βίαια βέβαια, ελάχιστα την βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος (στραγγίζοντας τους πολίτες), να ορθοποδήσει, με εξοντωμένους όμως ανθρωπιστικά τους ανθρώπους και τις οικογ...(περισσότερα)
Μαρκουίζος (Ιαβέρης) Κωνσταντίνος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών
O Κωνσταντίνος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) εντάσσεται ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών στον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, εστιά...(περισσότερα)

S5 Box