ΑΠΟΨΕΙΣ

Ερωτική, γαστρονομική, καπνιστική, "αλκοολική", οδηγική. Όλες οι δραστηριότητες, που έχουν σαν στόχο την ευχαρίστηση των αισθήσεων μας, αν γίνονται αλόγιστα, χωρίς προβληματισμό, σύνεση, συναίσθηση, επίγνωση και πρόληψη οδηγούν (σχεδόν) πάντα σε τραγικά δυσάρεστες καταστάσεις (που δεν αφορούν εμάς!!).

Aids, εμφράγματα, εγκεφαλικά, καρκίνοι, ηπατικές ασθένειες, αναπηρίες, ακρωτηριασμοί, παραπληγίες και θάνατοι, είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης Συνείδησης, που δημιουργείται βέβαια αρχικά από τα φριχτά Πρότυπα και στη συνέχεια από την έλλειψη πληροφόρησης, γνώσης δηλαδή και από την ανοησία που χαρακτηρίζει τον Νεοέλληνα, από το υψηλότερο έως το χαμηλότερο κοινωνικό και οικονομικό του επίπεδο.

Απολαύσεις που καταλήγουν σε απόλυτες Δυστυχίες.

Ηγετική θέση σε αυτές βέβαια η "οδηγική" που εκτός από το ότι αφορά ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες έρχεται ξαφνικά, απρόβλεπτα και απροειδοποίητα και μέσα από την γενοκτονία που καθημερινά δημιουργεί, κλείνει σπίτια ξαφνικά, μέσα σε μία στιγμή χωρίς ούτε μια ελάχιστη ευκαιρία η δυνατότητα Σωτηρίας, Χωρίς Έλεος!!

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

23%
ΦΠΑ 23% αντί 13% αντί, θα έλεγα εγώ, 0% που υπάρχει σήμερα στην μόρφωση, στα σχολεία και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πατρίδας μας!Αυξάνει το κόστος μάθησης των Ελληνόπουλων για να μην ''λέει'' αυξηθ...(περισσότερα)
Ουαί και Αλίμονο
Ξεφύλλισα μια Κυριακάτικη εφημερίδα και παρατήρησα ότι στις σελίδες της φιλοξενούνταν με τη σειρά θέματα: 1. Πολιτικά 2. Οικονομικά3. Κοινωνικά 4. ΑθλητικάΜε απόγνωση διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε το Μέγι...(περισσότερα)
Εισπραξιμότητα
''Αυτό'' που, εκτός της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και Ακεραιότητας, θα ''γεμίσει'' τα κοινωνικά ταμεία της χώρας Δεν είναι η εισπραξιμότητα των προστίμων για πταίσματα, αταξίες και παραβάσεις του...(περισσότερα)

S5 Box