ΑΠΟΨΕΙΣ

Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα...

Τα 50 τελευταία χρόνια είχαμε στην Ελλάδα:
120.000 νεκρούς, 150.000 ''ζωντανούς νεκρούς'', 200.000 ανάπηρους, 1.800.000 τραυματίες χτυπημένους από την ''επί τροχών'' Δυστυχία (το 90% είναι ηλικίες κάτω των 45 ετών) και με 12 δις. ευρώ κάθε χρόνο τραγικό Κοινωνικό Κόστος, η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα της Ευρώπης στην Οδική Προστασία του Πολίτη.

Η Ελλάδα έχει 12,2 θανάτους από τροχαία ατυχήματα ανά 100.000 κατοίκους.
Αυτό τοποθετεί τη χώρα στην τελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η χώρα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι η Σουηδία με μόλις 3 θανάτους από τροχαία ατυχήματα ανά 100.000 κατοίκους.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Ταξί και Ζώνες ασφαλείας...
Προτιμώ να ανοίξετε θέμα (για την ζώνη ασφαλείας) από το να ανοίξουμε Τάφους. Λειτουργήστε σαν πρότυπα για την ασφάλεια την δική σας και των συνοδηγών-πελατών σας. ...(περισσότερα)
Μας λείπει
Θεέ μου πόσο μας λείπει το γέλιο του, οι καυγάδες του, οι αγριάδες του, τα σφυρίγματα του, οι σκοποί που τραγουδούσε, οι φωνάρες του, το ποδοβολητό του. ...(περισσότερα)
DNA
Βλέποντας να μην γίνεται τίποτε για την αντιμετώπιση του τραγικού ξεκληρίσματος στην Άσφαλτο , αυτού δηλαδή της ομαδικής καταστροφής Ζωών και ευτυχίας καθημερινά στους δρόμους, έχω αρχίσει να πιστεύω ...(περισσότερα)

S5 Box