ΑΠΟΨΕΙΣ

Η νέα μελέτη της Allianz Zentrum für Technik ή AZT για το 2014, αποκαλύπτει θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα όσον αφορά στα τροχαία ατυχήματα...

Τα 50 τελευταία χρόνια είχαμε στην Ελλάδα:
120.000 νεκρούς, 150.000 ''ζωντανούς νεκρούς'', 200.000 ανάπηρους, 1.800.000 τραυματίες χτυπημένους από την ''επί τροχών'' Δυστυχία (το 90% είναι ηλικίες κάτω των 45 ετών) και με 12 δις. ευρώ κάθε χρόνο τραγικό Κοινωνικό Κόστος, η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα της Ευρώπης στην Οδική Προστασία του Πολίτη.

Η Ελλάδα έχει 12,2 θανάτους από τροχαία ατυχήματα ανά 100.000 κατοίκους.
Αυτό τοποθετεί τη χώρα στην τελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η χώρα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι η Σουηδία με μόλις 3 θανάτους από τροχαία ατυχήματα ανά 100.000 κατοίκους.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ

Περισσότερες Απόψεις

Το Νου σας στα Σημαντικά!
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα τροχαία δεν ξεχωρίζουν κανέναν και κτυπούν αδιάκριτα! ...(περισσότερα)
Για θάψιμο!
Λοιπόν ηλίθιοι του ''Συστήματος'' το μέγιστο θέμα του ασφαλιστικού, που αφορά άμεσα τις επόμενες γενιές είναι(!) αυτό (Εθνικό Θέμα) που δημιουργείται ''χθες'' και Σήμερα από την άδικη ''καθ’ οδόν'' εξ...(περισσότερα)
Οικονομική Διαπραγμάτευση
Στέφθηκε από επιτυχία η διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Εταίρους - Δανειστές μας, καθώς εγκρίθηκε η αποταμίευση των 2 + 10 δις ευρώ ''και'' για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (με τ...(περισσότερα)

S5 Box