ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι Δημοσιογράφοι ρωτούν για λογαριασμό ''λέει'' των πελατών πολιτών, τους εκπροσώπους, των άθλια ιδιοτελών κομμάτων, αν προτίθεται να μειώσουν τους φόρους.

Αυτοί οι ασπάλακες ''μασάνε'' τα κουτοπόνηρα υστερόβουλα λόγια τους και με αγένεια βέβαια και θράσος μεταφέρουν ο ένας στον άλλον τις ''ευθύνες'' για την ψήφιση των υφεσιακών προαπαιτουμένων και των σκληρών μέτρων του μνημονίου χωρίς να λένε κάτι ηθικό και αληθές.

Κανένας ασυνείδητος ασπάλακας πολιτικάντης κομματικός ή δημοσιογράφος του συστήματος (δεν) είπε ποτέ στους Α-νόητους πολίτες: ''Ναι θα μειώσουμε τους φόρους αν μειώσουμε την Οδική Θανατηφόρα Υπανάπτυξη οπότε έτσι θα προκύψουν και θα εξοικονομηθούν 10 δις. ευρώ (τουλάχιστον) κάθε χρόνο''.

Με αυτά τα Κοινωνικά Ποσά λοιπόν μπορούν να επιλυθούν όλα σχεδόν τα οικονομικά προβλήματα για Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια, Ανθρωπιστική Υποστήριξη, Τρίτη Ηλικία κλπ. Καιρός να σταματήσουν επιτέλους οι ανήθικα βλακώδεις Τηλε-Ανοησίες.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερες Απόψεις

Αυτοκίνητο = Το πιο φονικά αποτελεσματικό Όπλο όλων των εποχών...
Ελλάδα... Από το 1965 μέχρι και το 2008, πάνω από 150.000 συνάνθρωποι μας σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ πάνω από 300.000 έμειναν μόνιμα ανάπηροι (Πηγή: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010)...(περισσότερα)
Ταμείο
Το ταμείο "Αλληλεγγύης" (700 εκατ. ευρώ "λέει" *) μπορεί να εξοικονομεί χρηματικούς πόρους (για άσκηση κοινωνικής υποστήριξης) μόνον από το ''ταμείο οδικής προστασίας'' λόγω μείωσης του κόστους των τρ...(περισσότερα)
Το ψυχογράφημα των ''Ελλοίνων'' οδηγών...
Να σταματήσουν τα οριζόντια, άδικα, φορολογικά χαράτσια κατά παντός πολίτη και να έρθουν κάθετα σκληρά μέτρα κατά παντός αλήτη! ...(περισσότερα)

S5 Box