ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι Δημοσιογράφοι ρωτούν για λογαριασμό ''λέει'' των πελατών πολιτών, τους εκπροσώπους, των άθλια ιδιοτελών κομμάτων, αν προτίθεται να μειώσουν τους φόρους.

Αυτοί οι ασπάλακες ''μασάνε'' τα κουτοπόνηρα υστερόβουλα λόγια τους και με αγένεια βέβαια και θράσος μεταφέρουν ο ένας στον άλλον τις ''ευθύνες'' για την ψήφιση των υφεσιακών προαπαιτουμένων και των σκληρών μέτρων του μνημονίου χωρίς να λένε κάτι ηθικό και αληθές.

Κανένας ασυνείδητος ασπάλακας πολιτικάντης κομματικός ή δημοσιογράφος του συστήματος (δεν) είπε ποτέ στους Α-νόητους πολίτες: ''Ναι θα μειώσουμε τους φόρους αν μειώσουμε την Οδική Θανατηφόρα Υπανάπτυξη οπότε έτσι θα προκύψουν και θα εξοικονομηθούν 10 δις. ευρώ (τουλάχιστον) κάθε χρόνο''.

Με αυτά τα Κοινωνικά Ποσά λοιπόν μπορούν να επιλυθούν όλα σχεδόν τα οικονομικά προβλήματα για Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια, Ανθρωπιστική Υποστήριξη, Τρίτη Ηλικία κλπ. Καιρός να σταματήσουν επιτέλους οι ανήθικα βλακώδεις Τηλε-Ανοησίες.

 

ΙΑΒΕΡΗΣ
Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερες Απόψεις

Τυφλοί και Κουφοί
Το Ελληνικό Κράτος από τα 76 δις. ευρώ συνολικά ανείσπραχτες οφειλές μπαταχτσήδων, φοροκλεφτών, ανήθικων λεχριτών, θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει ''λέει'' το πολύ 9 δις. ευρώ για μια φορά και μόνο ...(περισσότερα)
Ρώσικη ρουλέτα
Ξέρετε τι μου θυμίζουν πολλοί Παρουσιαστές των ειδήσεων και εκπομπών των τηλεοπτικών καναλιών της χώρας, όταν ανακοινώνουν και παρουσιάζουν τα καθημερινά σοβαρά έως ασήμαντα (τις περισσότερες φορές) θ...(περισσότερα)
Εισπραξιμότητα
''Αυτό'' που, εκτός της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και Ακεραιότητας, θα ''γεμίσει'' τα κοινωνικά ταμεία της χώρας Δεν είναι η εισπραξιμότητα των προστίμων για πταίσματα, αταξίες και παραβάσεις του...(περισσότερα)

S5 Box